Kit Harington ‘danste rond door de testikels’ tijdens het Spel der Tronen filmen

Kit Harington ‘danste rond door de testikels’ tijdens het Spel der Tronen filmen

Kit Harington was “slingerde rond door de testikels” reed hij een draak op ‘Game of Thrones’, en dacht dat het ongeluk zou hem doden.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Kit Harington was “slingerde rond door de testikels” reed hij een draak op ‘Game of Thrones’.

Kit Harington

De 32-jarige acteur speelt Jon Sneeuw in de hit HBO fantasy drama, en kreeg een rit van de mythische beesten tijdens de eerste aflevering van het achtste en laatste serie, die werd uitgezonden op zondag (14.04.19).

Maar hij heeft nu onthuld dat tijdens de opnames van de speciale scene, is hij erin geslaagd om zijn “recht bal gevangen” in de gigantische mechanische buck stuk gebruikt voor het simuleren van de draak op de set, en dacht dat het pijnlijk incident zou hem doden.

Het spreken in een nieuwe behind-the-scenes video, zei hij: “Buck werk is niet makkelijk. Ik denk dat wat bedragen de buck was voor mij, was er een beetje waar Jon valt bijna uit.

“De draak zwaait rond echt heftig, als dit, en mijn rechter bal gevangen raakte, en ik heb niet de tijd hebben om te zeggen: ‘Stop!’ en ik werd draaide zich om.

“In mijn hoofd, dacht ik, ‘Dit is hoe het eindigt, op dit buck, swingende me rond door de testikels, letterlijk.’ Sorry. Waarschijnlijk te veel informatie.”

Ondertussen Kit onlangs sloeg negatieve critici van de show, en zei dat hij niet “give a f**k” wat ze denken, omdat hij weet: “hoeveel werk” ging bij het maken van de show.

Hij zei: “ik bedoel niet om geluid bedoel critici hier, maar wat criticus besteedt een half uur te schrijven over dit seizoen en maakt hun [negatief] arrest op het, in mijn hoofd, ze kunnen gaan f**k zelf.

“Ik weet hoe veel werk gestoken in deze. Ik weet hoeveel mensen verzorgd over dit. Ik weet hoe veel druk van mensen op zichzelf en ik weet hoe veel slapeloze nachten, werken of anders, mensen waren op deze show. Omdat ze verzorgd over zo veel. Omdat ze gaf over de personages. Omdat ze verzorgd over het verhaal. Omdat ze verzorgd over het laten van mensen.

“Nu, als mensen voelen zich in de steek gelaten door, ik geef geen f**k – omdat iedereen probeerde hun moeilijkste.”

Tagged in Kit Harington