Kodak Zwart Neemt Gericht op T. I. & Het Spel op ‘met bekwame spoed’ Diss Track: Luisteren

Mike Coppola/Getty Images voor GETIJDEN
Kodak Zwart woont de 4de Jaarlijkse GETIJDE-X: Brooklyn bij Barclays Center Brooklyn op Okt. 23, 2018 in New York City.

Kodak Zwart zich vinden in wat heet water nadat hij uitte zijn hoop na te streven Lauren Londen kort na Nipsey Hussle ‘ s dood. T. I. was een van de rappers die gereageerd op Kodak en veroordeelde hem voor zijn daden. Zelfs na de Zwarte half-excuus, de twee zijn verwikkeld in een kleine heen-en-weer dat sijpelde in de stand. De Florida native nu heeft de oorlog van woorden op was, stralen, Tip en zijn vrouw op een krioelende diss track met de titel “met bekwame spoed”, die eind deze maandag (15 April).

“Hoe vertel je me wat kwam er uit mijn mond, je weet niet eens Nipsey?/ Klein, dat de teef lelijk als de hel, ik wil niet eens Piggy/ ik kan me niet verslaan, n—-s talkin’ ‘geef me een lange zin/ Weet dat ik houd van de paal en ik ain’ t no ho, ik weet dat sommige Rollin ’60,’ hij rapt.

De Sniper Bende rapper had zelfs de rook voor De Game, die ook gelost op Kodak voor zijn Lauren London commentaar. “Suwoop zet de paal op lil’ buddy, ze zeiden dat de Game trippin’/ Oude hoofden ain ’t hittin’ op niets’, zeg ik jongens kiddin’/ik wil alle rook uit de kachel, maar ik weet niet eens roll Phillies/ Hoe de hell you callin’ me als je weet dat ik niet luister?/ Hoe je het proberen en zette me in de time-out als ik ain ‘ t Big Boy kinderen,” KB blijft.

Vorige week (12 April), de ATL mogul bekeken een parcours dat werd gekenmerkt door een paar bars sniping bij Kodak. “Ik ben geconditioneerd om te zien de visie, je/ ik niet schelen als je acht of onder de twintig-twee/ Al dat heen en weer, wat u probeert te krijgen in?/ Ik zei wat ik zei en ik bedoel het om,” T. I. rijmpjes. Ook maakte hij de koppen voor het verwijderen van Kodak Zwart is een onderdeel van de installatie van de Trap Music Museum in Atlanta.

“Met bekwame spoed” een luister hieronder.