KSI geeft toe dat hij zou ‘klap’ van Justin Bieber na popstar back-Paul Logan in het boksen rematch

Het begon zo goed (Foto: Splash News)

KSI was de overwinnaar in de ring (Foto: Getty Images)

Het moment van de realisatie dat je het ondersteunen van het verliezende team (Foto: Splash News)

Hij bleef loyaal aan Logan hoewel schreef op Instagram na de strijd: ‘Logan was de betere vechter. Periode.’

De rematch tussen KSI en Logan lijkt te hebben geregeld de langlopende vete tussen de YouTube sterren voor nu, op zijn minst.

Beide waren genadig jegens elkaar een keer de resultaten kwamen in KSI ten gunste van, en Logan de schuld van het hebben van een koud op zijn verlies.

Meer: Justin Bieber

Justin Bieber lowkey als hij aankomt ter ondersteuning van Logan Paul op rematch tegen KSI

Justin Bieber hypes up Logan Paulus, als hij bereidt zich voor op epische KSI rematch

KSI is van mening Justin Bieber is een ‘idioot’ voor het ondersteunen van Logan Paul vooruit rematch

Sprekend op een persconferentie na de strijd, Logan, 24, legde uit: ‘ik denk dat negen van de 10 keer heb ik klop JJ. Vanavond was de avond dat één op de 10 keer. Hoor je mijn stem? Ik ben ziek. Ik werd wakker ziek. Ik ben ziek geweest de afgelopen drie dagen…

Advertentie

Advertentie

‘Als ik eerlijk met u, het nam dat killer instinct dat ik heb deze hele twee maanden in het sparren. Dat is de slechtste prestatie die ik heb gehad in de afgelopen twee maanden.’Kreeg een showbizz verhaal?

Of heb je een verhaal, video of foto ‘ s contact op met de Metro.co.verzending Entertainment team door ons te mailen celebtips@metro.co.uk, telefoonnummer 020 3615 2145 of door het bezoeken van onze Indienen Spullen pagina – we horen graag van u.

MEER: Logan Paulus beschuldigt KSI verlies op het hebben van een verkoudheid: ‘Het nam mijn killer instinct’

MEER: Logan Paul wedstrijd Commissie na het verlies te KSI in rematch