KSI overwinningen tegen Logan Paul in het boksen herkansing na felle strijd

Het paar kwam waait na verloop van een jaar wachten (Foto: Getty Images)

De 26-jarige toegevoegd: ‘ik heb nog nooit zo hard gewerkt…ik was klaar, ik was in vuur en vlam. Hij kon niet omgaan met mijn prik. Hij bleef bewegen, maar hey, ik heb hem.’

Advertentie

Advertentie

Toegegeven, hij respecteert nu Logan, hij zei: “Je bent een groot man. Je maakte me aan het werk vandaag. Dank u voor de goede strijd, bro.’

Logan ging verder met te zeggen: ‘Fair play aan JJ, je bent de sterkste persoon die ik ken. U verdient alles wat je hebt verdiend.’

KSI ‘ s broer Deji en Ninja hebben geleid gefeliciteerd met de ster na zijn triomf.

Het is zeker niet een gemakkelijke weg voor de ster – echte naam Olajide ‘JJ’ Olatunji – na zijn coach noemde hem ‘niet een echte vechter’, een reactie Logan klampte zich vast op de laatste persconferentie.

De conferentie zag het paar bij elkaar naar de keel, met JJ eindelijk gaf zijn tegenstander een duw tijdens de stare-down en het verzenden van hem vliegen over het podium.

Het paar tegenover elkaar in het Staples Center in Los Angeles (Foto: Getty Images)

Opstaan in elkaars gezichten, Logan smirked: ‘Klein dan ik dacht. Laten we verder gaan met de lip. Laten we verder gaan met het. Je ademhaling? Ogen weten? Ik vind dat de schade die ik vorig jaar deed. Ik ben van plan om wat meer te gaan dit jaar.’

Unphased door de bedreiging, zijn rivaal rustig vermeld: ‘Kan niet wachten.’

Maar KSI reactie leek te stimuleren zijn collega YouTuber op het internet sensatie grapte: ‘Ja, ik ook niet. Hebt u medische verzekering?’

Het maken van scherpe opmerkingen van zijn eigen, met de 26-jarige genegeerd Logan ‘ s reactie als hij gedrukt: ‘ik kan niet wachten. Ik ga aan het einde van uw carrière. Ik ben niet van plan om uw hand te schudden na.’

KSI was de underdog (Foto: Getty Images)

De controversiële ster bleef vertrouwen, toe te voegen: “weet U het venster heeft doorgegeven voor u tot het einde van mijn carrière. Je weet hoe jammer dat is de juiste? We bent gewoon aan de slag.’

Advertentie

Advertentie

Het lijkt erop dat hij onderschatte zijn tegenstander in een grote weg.

Meer: Boksen

Hoeveel KSI en Logan Paul zal maken van hun strijd

Tyson Fury voorspelt resultaat van KSI vs Logan Paul rematch

KSI vs Logan Paulus 2: Tijd, datum, locatie, en hoe om kaartjes te krijgen

Hoe hoog zijn Logan Paul en KSI? Hoogte verschil tussen youtube-gebruikers met een voorsprong van bokswedstrijdKreeg een showbizz verhaal?

Of heb je een verhaal, video of foto ‘ s contact op met de Metro.co.verzending Entertainment team door ons te mailen celebtips@metro.co.uk, telefoonnummer 020 3615 2145 of door het bezoeken van onze Indienen Spullen pagina – we horen graag van u.

MEER: Logan Paul en KSI savage rij vooruit boksen rematch geopenbaard en het wordt echt raar

MEER: KSI en Logan Paul van elkaar gescheiden door de beveiliging na een heftige botsing op persconferentie