Laura dern zag is moeilijk returnt o acteren

Laura dern zag is moeilijk returnt o acteren

Laura dern zag het niet vinden “easy” terug naar haar loopbaan na het nemen van een pauze wanneer ze had haar kinderen.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Laura dern zag het niet vinden “easy” terug naar haar carrière na haar kinderen.

Laura Dern Zag

De 52-jarige actrice, die Ellery, 18, en Jaya, 15, met haar ex-man Ben Harper – was vastbesloten om tijd te nemen om er te zijn voor haar kinderen toen ze jong waren, omdat haar eigen ouders, Bruce dern zag en Diane Ladd, niet die “luxe”.

Echter, hoewel haar pauze gaf haar een frisse “honger” voor haar beroep, ze was niet welkom terug met open armen.

Ze vertelde Vanity Fair magazine: “naar voren Hebben gebracht door acteurs, ik echt om als ik kinderen had om vrijaf te nemen en echt met ze, en mijn ouders waren er niet – of, mijn moeder was niet – geboden die luxe.

“Ze was weg veel en je niet krijgen om uw kind op locatie of hebben ze hulp bij een oppas of een extra kamer. Die dingen waren niet zo ‘ n gemakkelijke optie.

“En was ik dus echt vastberaden om real-time af – ik bedoel, net als een paar jaar uit – en alleen richten op het zijn van een moeder en hun vader [Ben Harper) is een muzikant.

“Ik reisde rond en ging naar musea en nam de kinderen naar concerten. Het was zo herstellende voor mij. En toen ik terug kwam, ik voelde me zo hongerig en gedreven, maar het was niet makkelijk. Er was een beetje van ‘wat heb je gedaan?’

“Ik heb een film en ik herinner me een krant criticus was erg aardig over mijn prestatie, maar het was de Herontdekking van Laura dern zag. Ik had zoiets van ‘Jongens, ik nam twee jaar te hebben van een paar kinderen.’ “

Hoewel het Huwelijk Verhaal’ actrice voelde “triest” bij de reactie, het gaf haar een schijf voor het accepteren van de projecten die kwam haar weg en ze genieten van de “vrijheid” van het werken aan wat ze wil.

Ze zei: “Het was opeens dit soort ‘ze beginnen over’ ding. Ik was verdrietig dat als een vrouw er was geen ruimte voor alles.

“Mijn ontgoocheling in die tijd gefokt een ding heb ik nooit gehad, die was, ‘Fuck it, ik ga gewoon zeggen ja aan alles en zie hoe dat voelt als…’

“Ik was bezig met ‘Big Little Lies’, ‘Twin Peaks’ en ‘Star Wars’ op hetzelfde moment, schieten en rennen te plaatsen.

“Ik heb genoten van de vrijheid die de laatste tijd van alleen te gaan, ‘Fuck it’…

“Weet ik niet, dat 15 jaar geleden zou ik hebben gezegd: ‘ik ga van dat teken dat teken zo snel.’ Dus dat is een gave. De strijd van de gave.”

Tagged in Laura dern zag