Lauren Conrad verwelkomt 2e kind

Lauren Conrad verwelkomt 2e kind

Voormalig ‘The Hills’ – ster Lauren Conrad heeft verwelkomd haar tweede kind ter wereld, een zoon Charlie, twee jaar na de geboorte van haar en haar man William Tell ‘ s zoon Liam.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Lauren Conrad is bevallen van haar tweede kind.

Lauren Conrad

De voormalige ‘The Hills’ – ster verwelkomd een zoon, Charlie Wolf Vertellen, in de wereld met haar man Willem Tell op dinsdag (08.10.19), en ze bevestigde het nieuws op haar Instagram-account.

Ze schreef: “Onze lieve baby jongen, Charlie Wolf Vertellen, is aangekomen!”

Lauren aangekondigd in April was ze in verwachting van haar tweede kindje met haar 39-jarige advocaat man, die ze deelt met twee-jarige Liam met.

De 33-jarige ster schreef: “Het is moeilijk om deze één voor mezelf! Zeer verheugd om mee te delen dat onze familie wordt steeds een beetje groter dit jaar.”

Lauren wilde graag nog een kindje, slechts één maand na Liam is geboren in juli 2017.

Ze zei: “ik was op zoek om hem de andere dag en ik was als, ‘ik begrijp nu waarom mensen houden van het hebben van baby’ s.’

“We zullen waarschijnlijk twee. Ik denk dat het het beste niet te zijn in de minderheid.”

Maar de voormalige ‘Laguna Beach’ ster heeft eerder toegegeven ze voelt “overweldigd” in tijden dat het een moeder.

Ze legde uit: “ik denk dat je een beetje overweldigd, gewoon thuis met uw baby de hele dag. Eerlijk gezegd, het is precies zoals iedereen het beschrijft. Dit is de beste en moeilijkste wat je ooit zult doen. Het is verbazingwekkend. Je valt zo in love met je kleine persoon – het is een heel nieuw leven. Ik nam een foto van [Liam] gisteren.

“Ik ga proberen om een maandelijkse foto – alle goede moeders doen – ik ben echt proberen. Dus ik nam het aan en ik keek naar het volgende te zijn van één maand foto, en hij was net veranderd. Als hij een heel andere baby, en ik had zoiets van ‘Oh, mijn God.’ Maar om te zien hoe snel ze veranderen, je beseft dat het zo belangrijk is om niets te missen.”

Tagged in Lauren Conrad