Lea Michele houdt van de Kerst in de keuken

Lea Michele houdt van de Kerst in de keuken

Lea Michele houdt de feestelijke seizoen omdat ze in staat zijn om door het maken van soep in de keuken.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Lea Michele houdt van Kerstmis in de keuken.

Lea Michele

De 33-jarige actrice geniet echt van de feestelijke seizoen, omdat het betekent dat ze nog de tijd van het werk en is in staat om tijd te besteden het opzwepende “lekker” soep.

Spreken op E! Het nieuws, de voormalige ‘Glee’ ster zei: “ik hou van het maken van een stevige groentesoep met aardappelen en veel groenten.

“Iets lekker voor op een koude winter dag. Iedereen is er gek op!”

De brunette schoonheid is zonder twijfel naar uit om te zien wat voor gave die ze heeft onder de boom, die van haar man Zandy Reich dit jaar, nadat hij gaf haar een “bruiloft survival guide” vorig jaar voor hun grote dag in Maart 2019.

Ze zei onlangs: “ik vertelde het aan mijn man wat ik wil voor Kerst, die ik nooit eerder had gedaan en hij is een grote gever.

“Vorig jaar gaf hij mij een bruiloft survival guide, dat was het leukste wat je kan overkomen. Hij maakte dit mooie vak [met] labels en de foto ‘ s en het was al mijn favoriete dingen om me te helpen door huwelijk planning – een cadeaubon voor een massage, een lidmaatschap aan yoga plek waar ik van hou, een Sugarfish [restaurant] – certificaat. Hoe schattig is dat?”

De ‘Hetzelfde Tijdstip, Volgende Kerst’ sterren toegelaten zij en haar echtgenoot nog niet vastgesteld vele vakantie-tradities, maar kijkt uit naar de besteding van de feestdagen met haar familie.

Ze zei: “nu, we hebben niet veel nieuwe tradities, maar dit wordt onze derde of vierde jaar waar we allemaal samen met mijn vader en moeder. We Kerst op de oostkust, we koken, we films kijken, mijn moeder maakt ons dragen lelijke truien, zijn we in pyjama de hele dag, we zitten buiten bij het vuur … het is gewoon gezellig.”

Tagged in Lea Michele