Lea Michele is het perfecte geschenk van de man

Lea Michele is het perfecte geschenk van de man

Lea Michele, de man gaf haar een “bruiloft survival guide” voor de Kerst vorig jaar te nemen van de stress van het plannen van hun grote dag.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Lea Michele, de man gaf haar een “bruiloft survival guide” voor de Kerst vorig jaar.

Lea Michele

De 33-jarige actrice was blij met de “leuke” aanwezig die ze kreeg van haar toenmalige verloofde Zandy Reich omdat het hielp nemen alle stress van de planning in de aanloop naar hun grote dag in maart van dit jaar.

Ze zei: “ik vertelde het aan mijn man wat ik wil voor Kerst, die ik nooit eerder had gedaan en hij is een grote gever.

“Vorig jaar gaf hij mij een bruiloft survival guide, dat was het leukste wat je kan overkomen. Hij maakte dit mooie vak [met] labels en de foto ‘ s en het was al mijn favoriete dingen om me te helpen door huwelijk planning — een cadeaubon voor een massage, een lidmaatschap aan yoga plek waar ik van hou, een Sugarfish [restaurant] – certificaat. Hoe schattig is dat?”

De ‘Hetzelfde Tijdstip, Volgende Kerst’ – actrice toegelaten zij en haar echtgenoot nog niet vastgesteld vele vakantie-tradities, maar kijkt uit naar de besteding van de feestdagen met haar familie.

Ze vertelde ‘Entertainment Tonight’: “nu, we hebben niet veel nieuwe tradities, maar dit wordt onze derde of vierde jaar waar we allemaal samen met mijn vader en moeder.

“We hebben Kerst op de oostkust, we koken, we films kijken, mijn moeder maakt ons dragen lelijke truien, zijn we in pyjama de hele dag, we zitten buiten bij het vuur … het is gewoon gezellig.”

Lea heeft een feestelijke album, ‘Kerstmis in de Stad”, en erkent dat het record werd ge├»nspireerd door haar huwelijksgeluk.

Ze legde uit: “ik trouwen dit jaar, en het was gewoon een heel mooi, gelukkig tijd en ik dacht dat de beste manier om het inkapselen van dit geweldige jaar zou worden voor het blussen van een Kerst-album, dat voor mij doet mij altijd denken aan mijn favoriete tijd van het jaar-die met mijn familie, altijd zo blij.

“En, ik wilde dat het album in New York, dat is mijn woonplaats, ook al woon ik aan de westkust nu. Het album is een beetje een love letter to New York City, dat is waar ik altijd in de vakantie.”

Tagged in Lea Michele