Leuke latijns-verpleegkundige: Ana de Armas bijna afgewezen de rol van de “mes” door vooroordelen

De actrice vermoedde dat haar karakter is behandeld met minachting.

Uitgebracht de detective om “messen” werd enthousiast ontvangen door het publiek en de critici gelijk. Laat de Cubaans-spaanse actrice Ana de Armas en is het meest bekende lid van de cast van deze foto, maar ze werd belast met een van de Centrale rollen. In gesprek met The Hollywood Reporter in samenwerking met de première van “Get the knife”, de Armas toegelaten dat op het moment dat zij bijna geweigerd monsters te nemen aan deze film, omdat het in het script haar karakter Martha werd alleen vermeld als “een mooie Latino verpleegkundige”.

Mijn eerste reactie was: “Wat is een latina? Weer? Nee, ik om dat te ondernemen zal ik niet”. Wanneer ik een e-mail ontvangen waarin mijn personage is beschreven zoals dit, zonder enige details, ik vond het niet leuk. Om veiligheidsredenen is de brief was niet aan het script zelf, dus kon ik niet krijgen meer informatie. Latijns-Amerikaanse acteurs zelden in het centrum van dergelijke films, en niet te vergeten de context, die om “de messen.” Het zien van deze beschrijving van Martha, in mijn ogen, een keer had een niet erg aantrekkelijk beeld dat is niet gecorreleerd met de latijns-Amerikaanse cultuur. Maar toen ik eindelijk lezen van het script, realiseerde ik me dat het Maart is niet geschikt, want het is een veel complexer karakter,

— vertelde de 31-jarige actrice.

Bekijk dit bericht in Instagram

Publicatie van de Messen Uit (@knivesout) 6 Sint-2019 om 9:59 PM PDT

Bekijk dit bericht in Instagram

Publicatie van Een N A D E R M A S (@ana_d_armas) 14-Nov-2019, 9:29 PST

In aanvulling op de Armas in “een mes” ook gespeeld door Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, don Johnson, Toni Collette, Christopher Plummer, Catherine Langford, en anderen.