Liefde Eiland-Ster Mike Thalassitis Dood op 26

  • Door

    &

door

Lena Grossman

|

Sat., Mrt. 16, 2019 3:24 PM

  • Delen

  • Tweet

  • E-mailIan West/PA Beelden via Getty Images

Liefde Eiland sterren Mike Thalassitis is overleden op de leeftijd van 26 jaar. Zijn management team bevestigd dat hij is overleden op vrijdag.

Geen doodsoorzaak heeft geopenbaard nog.

Thalassitis meegedaan aan het derde seizoen van de Britse reality show terug in 2017, waar hij bekend werd als “Benauwd Mike.” Hij verscheen ook op Celebs Gaan Dating één jaar later, in 2018.

Volgens De Guardian, Thalassitis was een semi-pro voetballer die speelde op teams zoals Chelmsford City F. C. en St. Albans City F. C. De in Londen geboren atleet leek het onderhouden van vriendschappen met vele van zijn Liefde Eiland co-stars, die treurde om het verlies op sociale media zaterdag.

Johnny Mitchell, een van zijn Liefde Eiland vrienden, geplaatst op een lang hulde aan hem op Instagram.

Foto ‘ s

Celebrity Doden: 2019 de Gevallen Sterren

“Ik echt niet kan geloven wat ik zie, hier,” Mitchell schreef naast een foto van de twee vrienden aan het lachen. “Mijn jongen van de villa en een van mijn beste vrienden van de show eruit komt. Een absolute held en een legende en iemand keek ik sinds ik hem ontmoette, altijd vol van zoveel positiviteit en charisma..”

Mitchell toegevoegd, “Een van de beste mensen die ik ooit heb gekend genomen van ons veel te snel, ik ben kapot en kan niet in woorden uitleggen hoe veel ik van’ m gonna miss you bro!’

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik echt niet kan geloven wat ik zie hier. Mijn jongen van de villa en een van mijn beste vrienden van de show eruit komt. Een absolute held en een legende en iemand keek ik sinds ik hem ontmoette, altijd vol van zoveel positiviteit en charisma.. Een van de beste mensen die ik ooit heb gekend genomen van ons veel te snel, ik ben kapot en kan niet in woorden uitleggen hoe veel ik van ‘ m gonna miss you bro! Mijn hart gaat uit naar zijn familie.. Rust in vrede Magic Mike ❤️

Een post gedeeld door Jonny Mitchell (@jonny_mitchell1991) op Mar 16, 2019 om 12:13pm PDT

Liefde Eiland host Caroline Flack noemde hem een “totaal man” in haar post over hem op Instagram. Rachel Fenton, een andere concurrent, tweeted, “ik ben verloren voor woorden. Mijn hart breekt voor je familie.”

Collega islander Chris Hughes eiste op Twitter dat mensen niet te verwijzen naar Thalassitis als “Benauwd Mike.”

“Zijn naam was niet Benauwd Mike. Stop zwaaiend. Zijn naam is Mike Thalassitis en elke centimeter van mijn hart gaat uit naar zijn familie en vrienden. Een goede vent, genomen ver, veel te snel,” schreef hij.

Onze gedachten gaan uit naar Thalassitis’ familie en dierbaren in deze moeilijke tijd.