Lionel Messi tips bij het veranderen van de positie in de laatste jaren in Barcelona team

SubscribeWe gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Lionel Messi zegt dat hij blij om “een stap terug meer” in zijn latere jaren in het team in Barcelona, toe te voegen dat hij niet zo geobsedeerd met het scoren van doelpunten als hij gebruikt te worden.

De Barca-pictogram heeft vergaard een serie van goalscoring records tijdens zijn tijd bij de top, maar op de leeftijd van 32 hij geeft toe dat hij denkt over het nemen van de diepere posities binnen het team.

Dat zal uiteraard leiden tot hem met het vinden van de netto minder en minder gelegenheden, maar de Argentijnse zegt dat hindert hem niet, hoewel hij weet dat het zal een gesprek.

“Ik denk dat ik minder en minder over het scoren van doelpunten,” Messi vertelde La Liga op DAZN .

Messi kan verplaatsen in het middenveld in zijn latere carrière
(Afbeelding: Francois Nel)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Lionel Messi maakt El Clasico toelating over “speciale” Cristiano Ronaldo rivaliteit

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Watford ‘afgewezen’ nieuwe Barcelona baas Quique Setien voor Nigel Pearson afspraak

“Ik ben beginnen om een stap terug meer en meer om de schepper te zijn, eerder dan dat die klaar is.

“Het is duidelijk dat ik graag scoren en Als een kans ik neem het, maar elke keer als ik op het veld ben ik minder gefocust op het scoren van goals en meer gericht op het spel. Ik ben nog nooit zo geobsedeerd is met de doelen.

“Ik begrijp dat mensen over praten als ik stop met het scoren van zo veel, maar dat is deel van het spel, deel van het groeien als speler en aan te passen aan de tijden, de beste speler, zowel voor jezelf als voor het team.”

Messi toegevoegd dat hij niet altijd zo productief in te leveren.

Messi zegt doelen zijn niet zo belangrijk voor hem
(Beeld: AFP via Getty Images)

Lees Meer
Mirror Football Top Verhalen

  • Transfer nieuws LIVE

  • Fernandes agent druppels Man Utd hint

  • Messi maakt Ronaldo rivaliteit toelating

  • Utd schroot Qatar reis te midden van veiligheid angsten

“Er was een tijd dat ik score is niet veel doelpunten”, zei hij.

“Ik heb altijd gescoord doelstellingen voor Argentinië en Barcelona youth team, maar ik had een harde tijd te scoren tijdens de eerste paar jaar heb ik gespeeld in het eerste team. Zou ik ook fouten maak of ik was ongelukkig.

“Ik had zo veel kansen maar kon niet scoren, totdat op een dag alles geklikt en de bal ging in. Het kostte me een paar jaar voordat dat gebeurde.

“Ik herinner me dat [Samuel] Eto’ o tegen mij gezegd: ‘de dag dat je start met scoren, u won’t stop’.”