Lionel Richie ‘ s beroemde ‘kinderen bang maken hem tot de dood’

Lionel Richie ‘ s beroemde ‘kinderen bang maken hem tot de dood’

Lionel Richie geeft zijn beroemde kinderen Km, Nicole en Sofia – alle “schrikken [hem] tot de dood”, en het trio dat hij zichzelf, toen hij jonger was.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Lionel Richie ‘ s kinderen “schrikken [hem] tot de dood”.

Lionel Richie

De 69-jarige zanger heeft drie volwassen kinderen – zoon Km, 24 en dochters Nicole, 37, en Sofia, 20 – en hij gaf toe dat hij nog steeds probeert te “verlegenheid brengen hen zoveel als mogelijk, ook als ze ouder worden.

Hij vertelde aan het amerikaanse tijdschrift People: “Met mijn kinderen, ik weet dat het hun taak is om volledig schrik me dood. En ze doen een geweldige job, door de manier waarop.

“Ik vertelde dit aan Nicole de andere dag, het is mijn taak om in verlegenheid te brengen en hen zo veel als ik kon, zolang ik hier ben. Ze proberen om hetzelfde te doen voor mij, dus ik denk dat het een gelijk swap en nu”.

Terwijl Nicole – wie nam hij met zijn eerste vrouw Brenda Harvey Richie – heeft een carrière in TV-en mode, zowel Sofia en Kilometers, uit zijn relatie met ex-vrouw Diane Alexander, zien ook succes in de modellering.

En hoewel elk van de drie sterren hebben hun eigen problemen op met het leven in het publieke oog, Lionel weet hij ook veroorzaakt zijn ouders te verhogen een wenkbrauw op toen hij besloot over te gaan op een muzikale carrière tijdens zijn universitaire dagen.

De ‘All Night Long’ hitmaker toegevoegd: “ik onthoud de blik op mijn ouders’ gezichten toen ik probeerde ze uit te leggen dat we De Commodores, en wij zijn de Zwarte Beatles, en we gaan de wereld over te nemen.

“Het is dezelfde blik die ik op mijn gezicht toen Nicole, Miles en Sophia komt tot mij met hun ideeën.

“Ik gebruik dat als mijn punt centreren voordat ik helemaal uit… ik ga een beetje zitten nog steeds op dit punt en laat het gebeuren om me zoals gebeurd is bij mijn ouders.”

Tagged in Lionel Richie
Nicole Richie