Logan Paulus beschuldigt KSI verlies op het hebben van een verkoudheid: ‘Het nam mijn killer instinct’

Logan zegt KSI ‘kreeg off the hook’ door zijn koude (Foto: Getty Images)

Uit te leggen hoe zijn ziekte kan invloed hebben gehad op zijn prestaties in de ring, Logan vervolgde: ‘Als ik eerlijk met u, het nam dat killer instinct dat ik heb deze hele twee maanden in het sparren. Dat is de slechtste prestatie die ik heb gehad in de afgelopen twee maanden.

‘Is er iets veranderd vandaag. Ik had een gesprek met mijn broer achter de schermen en we kregen een beetje emotioneel, het is alsof er iets in me dat is een probleem waarbij het van 99 tot 100 en het oversteken van die eindstreep in het boksen en willen kwetsen van de man in de ring.’

Ondanks maanden van spanning, Logan was een grote verliezer en uitgebreid de olijftak, waarin staat: ‘ik zal praten in de voorkant van de media en op persconferenties alle dag en zeggen dat ik pijn willen doen JJ, maar laten we eerlijk zijn, ik hoop dat JJ is levend en f***ing goed voor de rest van zijn leven.

‘Ik weet niet of ik dat dier, of in ieder geval vandaag toch was ik niet. Hij stapte uit de haak.’

Meer: Logan Paul

Logan Paul wedstrijd Commissie na het verlies te KSI in rematch

Deji en Ninja leiden proficiat voor KSI als hij wint rematch tegen Logan Paul

KSI wint tegen Logan Paul in het boksen herkansing na felle strijd

Advertentie

Advertentie

Nou, dat is een voor de boeken.

KSI, 26, was ook genadig in zijn overwinning, en zei na de strijd: ‘U bent een groot man. Je maakte me aan het werk vandaag. Dank u voor de goede strijd, bro.’Kreeg een showbizz verhaal?

Of heb je een verhaal, video of foto ‘ s contact op met de Metro.co.verzending Entertainment team door ons te mailen celebtips@metro.co.uk, telefoonnummer 020 3615 2145 of door het bezoeken van onze Indienen Spullen pagina – we horen graag van u.

MEER: Logan Paul wedstrijd Commissie na het verlies te KSI in rematch

MEER: KSI ‘ s broer Deji en Ninja leiden gefeliciteerd als YouTuber wint tegen Logan Paul in epische rematch