Madonna verdedigt Miley Cyrus

Madonna verdedigt Miley Cyrus

Madonna, Bella Thorne en Shailene Woodley zijn tussen de sterren om een back-Miley Cyrus na haar openhartige Twitter post over haar gedrag uit het verleden.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Madonna heeft geprezen Miley Cyrus als “de vrouw die geleefd heeft”.

Miley Cyrus

De ‘Hung Up’ hitmaker heeft uitgeleend haar steun aan de 26-jarige zangeres na haar openhartige Twitter post waarin ze verdedigde zich tegen beschuldigingen van vals spelen op de vervreemde man Liam Hemsworth terwijl het spreken over haar “vroeger leven” van wilde feesten en drugs voordat ze in het huwelijksbootje.

Madonna stond erop Miley heeft “geen behoefte” om te zeggen sorry voor de persoon die ze is.

Ze twitterde in reactie: “GOD zij Dank!! Dat je een mens bent! Een vrouw die geleefd heeft. Geen behoefte om zich te verontschuldigen!! (sic)”

En Madonna was niet de enige ster om haar steun te geven aan de ‘Wrecking Ball’ hitmaker, die Shailene Woodley en Lily Aldridge simpelweg met rood hart emojis.

Bella Thorne gepost op: “ik hou van dit. Dus veel van het hart. Duurt veel te zeggen. Ik hou van elke versie van u. Perfectie is onvolmaakt en dat is een feit.(sic)”

En Juicy J, zei: “We love you Miley sterk blijven.”

In haar oorspronkelijke post – die ze deelde slechts een dag nadat Liam echtscheiding – de ‘Malibu’ zanger beloofd had ze “niets te verbergen” en hoewel ze onthulde ze had eerder verloren endorsement deals en film rollen als gevolg van haar feesten, zei ze dat ze was veranderd nadat zij en de 29-jarige acteur afgestemd vier jaar geleden.

Ze schreef: “ik kan accepteren dat het leven dat ik heb gekozen, betekend dat ik moet leven volledig open en transparant met mijn fans voor wie ik hou, en het publiek, 100% van de tijd. Wat ik niet kan accepteren is verteld dat ik lig te dekken tot een misdaad die ik niet begaan. Ik heb niets te verbergen.

“Het is geen geheim dat ik naar feesten in mijn tieners en vroege 20’s. Ik heb niet alleen gerookt worden, maar bepleit voor onkruid, ik heb geĆ«xperimenteerd met drugs, mijn grootste song to-date is over dansen op molly en snuiven lijnen in de badkamer.

“Ik f**ked up en bedrogen in relaties toen ik jong was.

“Ik verloor een enorme Walmart deal op 17 voor het rippen van een waterpijp.

“Ik kreeg de aftrap hotel Transylvania voor het kopen van Liam een penis taart voor zijn verjaardag en eraan te likken.

“Ik zwaaide op een sloopkogel naakt.

“Er zijn waarschijnlijk meer naakten van mij op het internet is dan misschien de enige vrouw in de geschiedenis.

“Maar de waarheid is, zodra Liam & I verzoend,ik bedoel het, en ik was gepleegd. Er zijn GEEN geheimen om te ontdekken hier. Ik heb geleerd van alle ervaringen in mijn leven. Ik ben niet perfect, ik wil niet, het is saai. Ik ben opgegroeid in de voorkant van je, maar de bottom line is, ik ben opgegroeid.

“Ik kan toegeven aan een heleboel dingen, maar ik weiger om toe te geven dat mijn huwelijk eindigde door vals te spelen. Liam en ik hebben samen voor een decennium. Ik heb het al eerder gezegd en het blijft waar, ik hou van Liam en altijd.

“MAAR op dit punt had ik te maken met een gezonde beslissing voor mezelf om te vertrekken van een vorige leven achter. Ik ben de gezondste en gelukkigste ik heb in een lange tijd. U kunt zeggen dat ik een twerking, pot roken , slechte mond hillbilly maar ik ben geen leugenaar.

“Ik ben trots om te zeggen, ik ben gewoon op een andere plaats, van waar ik was toen ik een jongere. (sic)”

Tagged in Madonna
Miley Cyrus
Liam Hemsworth