Malika Allah is het hebben van een baby jongen

Malika Allah is het hebben van een baby jongen

Malika Allah heeft geopenbaard haar eerste kind, waarvan de vader niet openbaar is gemaakt van een jongetje.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Malika Allah is het hebben van een baby jongen.

Malika Schepper

De 36-jarige actrice – die vaak wordt weergegeven op de “Keeping Up with the Kardashians’ samen met haar beste vriend Khloe Kardashian – kondigde in September aan dat ze zwanger is van haar eerste kind, en op vrijdag (08.11.19), openbaarde zij haar ongeboren tot naar verwachting een jongen.

De ondertiteling een professioneel gemaakte foto van haar en haar baby bump – die werd gebruikt om het bevorderen van Bio-Olie – schreef ze op Instagram: “Het is Een Jongen!!! Ik ben blij dat ik mijn baby boy @BioOilUSA voor mijn zwangerschap gloed. #BioOilPartner ik heb gebruik gemaakt van deze olie al meer dan 10 jaar les op de verschijning van littekens, striae en voor instant vocht. Ik zou het niet durven gaan deze zwangerschap zonder. #LoveYourMarks (sic)”

Malika heeft niet in het openbaar gesproken over de identiteit van haar vader, maar de zwangerschap aankondiging kwam er nadat ze gescheiden is van haar vaste vriend O.T. Genasis in juni, na twee jaar van dating.

De schoonheid onlangs zei ze dat ze het zou onthullen van de identiteit van haar vader in de toekomst, als zij drong het tot was “made in liefde”.

Ze zei: “ik ben het verlaten van hem uit deze, voor nu. Dit is allemaal van mij.”

Gevraagd of ze deel zijn identiteit uiteindelijk antwoordde ze: “Absoluut!”

Ze voegde eraan toe: “Mijn baby was in de liefde en dat is iets dat zich op een later tijdstip. We zijn allebei erg blij.”

Malika had ook al eerder beweerd dat ze zou houden van de tot het geslacht onder wraps, hoewel ze wist al op het moment dat zij zou het hebben van een jongen.

Het spreken van vorige maand, zei ze: “het Leren van het geslacht van de baby was een big deal voor mij, en nu voel ik me alsof ik tijd heb. Ik heb de tijd om na te denken over kinderkamer idee├źn, na te denken over een naam.

“Ik ben gewoon echt te genieten van nu, om naar een punt waar ik het kan vieren zwanger en [het] niet zijnde een geheim.”