Man City ‘ s record bij Liverpool is van criminele en zij moeten hun best om te voorkomen verslaan

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Het is te gek dat ik heb gespeeld in de laatste Manchester City team om te winnen op Anfield. No – zorg dat surrealistisch.

Als je kijkt naar de teams die ze hebben gehad in de tussentijd en het geld besteed aan hen – het is bijna crimineel.

Alleen ik struikelde op die stat van deze week (in de Spiegel). Ik had geen idee dat de laatste overwinning was in 2003, dus ik was erg benieuwd naar het spel, en de teams die gespeeld die dag.

Het zal u misschien verbazen om te weten, maar ons voetballers als een regel niet de neiging om fotografische herinnering van elke wedstrijd die we hebben gespeeld. Ik herinner me dat we gewonnen, ik denk Nico Anelka scoorde een paar, en…nou ja, dat is het zowat.

Ik wist niet eens meer dat ik had een hand in de winnaar in de toegevoegde tijd. Ik kon het niet gezegd heb je de line-ups totdat ik gecontroleerd. Toen ik dat deed, wat me opviel was hoe ver beide teams hebben gevorderd sinds.

Ik speelde in de laatste Manchester City team om te winnen op Anfield in 2003
(Afbeelding: Action Images)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • Virgil van Dijk stuurt waarschuwing naar Man City met een voorsprong van Liverpool titel showdown

Oke, je mag verwachten dat van de Stad , want het was voordat het geld werd besteed. We hadden een fatsoenlijk genoeg zijn kant, hoewel ik moet toegeven dat mij en Nico nooit geklikt samen, dus zelfs op de voorzijde, waar we hebben genoten van internationale kwaliteit is het helemaal niet werken.

Liverpool had een aantal goede spelers, maar als team absoluut een miljoen mijl afstand van dit nu. En ik denk dat dat het belangrijkste kenmerk van het spel dit weekend. Liverpool is niet zomaar een goed team, dat ze een angstaanjagende één.

Beide teams zijn, uiteraard. Als u wilt tot mij gezegd toen de Stad zou de meest gevreesde team in de wereld, zou ik je uitgelachen hebben, maar dat is waar ze zijn. Liverpool zijn niet ver achter, dat wel.

Ze zijn meedogenloos. Het is net als dat de Duracell bunny. Kijk naar het spel van afgelopen weekend – ik vermoed dat ze won in het einde, want ze droeg Villa uit, afgemat, fysiek en mentaal.

Nicolas Anelka scoorde tweemaal in de Stad de laatste Anfield overwinning
(Afbeelding: Action Images)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • Man City baas Pep Guardiola wijst Liverpool favorieten tag met een voorsprong van Anfield botsing

Ik denk dat dat het grootste verschil – niet alleen tussen 2003 en nu, maar zelfs de laatste paar jaar en nu. De late doelen die zij score, het is niet geluk, het is een teken van genialiteit.

We hebben gezien in het verleden met de grote Liverpool zijden, met Manchester United en Chelsea, en de Stad zelf. Kijken Klopp is het afgelopen jaar ik zou zeggen dat ze nu beugel – maar ze hebben één groot probleem…

Het is van Manchester City. Hun grootste probleem is niet iets binnen het team, maar ongeveer op hetzelfde moment als de Stad.

Toch ben ik geneigd om te zeggen nu, dat dit seizoen Stad hebben ook een probleem, en dat is Liverpool. Misschien is dat de reden waarom Pep Guardiola lijkt een beetje geobsedeerd door dat ze nu.

Liverpool lijkt te worden in Pep Guardiola ‘ s hoofd, terwijl de Stad Jurgen Klopp is het grootste probleem
(Afbeelding: de Actie van de Beelden via Reuters)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • Liverpool vs Manchester City odds: de Beste weddenschappen voor alle zondag ‘ s Premier League

Lees Meer
Mirror Football Top Verhalen

  • Emery verklaring over de toekomst

  • Van Dijk stuurt waarschuwing naar de Stad

  • Tottenham oog van £50 miljoen Depay

  • Solskjaer legt de wet aan kinderen

Ik gebruik het woord bedachtzaam al, omdat er te veel wordt gemaakt. Kijk, mensen geobsedeerd over Liverpool, als zo veel als stad, als een voetbal team. We zijn niet een stad apart, maar er is iets dat valt, maakt dat mensen de liefde en de haat.

Guardiola weet dat hij een goede rivaal Real Madrid nu naar zijn Barcelona. Maar ik denk dat er veel onzin verteld over zijn obsessie. Liverpool zijn top, rippen, zodat wat ga je vragen City-manager over? Liverpool, dat is wel duidelijk.

Hij vroeg de hele tijd. Als hij antwoordt, dat ze in zijn hoofd. Als niet, hij is respectloos. Zijn ze in zijn hoofd? Een beetje. Maar als United zou top, het zou hen. Dat is de aard van het voetbal – u bent altijd bepaald door uw naaste concurrenten.

Dit zou een van de grote rivaliteit, zoals United en Arsenal in de jaren ‘ 90 en begin jaren 2000. We moeten ervan genieten terwijl we het kunnen.