Maren Morris dacht dat ze zou hebben van een baby meisje

Maren Morris dacht dat ze zou hebben van een baby meisje

Maren Morris dacht dat ze was van plan om een meisje te hebben, maar het is “gelukkig” te zijn in verwachting van een zoon met haar man Ryan Hurd.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Maren Morris dacht dat ze was van plan om een meisje te hebben.

Maren Morris

De 29-jarige zangeres is momenteel in verwachting van haar eerste kind, een jongetje, met haar man Ryan Hurd, maar ze zegt dat ze ervan overtuigd was van haar eerste tot en zou het een meisje worden, want ze is “, omgeven door vrouwen” in haar dagelijks leven.

Ze zei: “ik ben opgegroeid met een zus, mijn moeder is de eigenaar van een kapsalon, dus ik was gewoon altijd omringd door vrouwen. Ik heb een affiniteit voor hen. Er is vrouwen in mijn band, in mijn bemanning.

“Ik heb nog nooit echt had een mannelijke broer, zus of zoiets, dus ik had gewoon het gevoel dat ik’ m gonna have a girl ‘want ik ben constant omringd door vrouwen. En ik zet een record dit jaar genaamd ‘GIRL’. En nope – de test zei dat het een jongen was!”

Maar hoewel het geslacht van haar tot niet wat ze had verwacht, ze houdt vol dat ze gelukkig weg.

Ze toegevoegd aan Radio.com: “Eerlijk gezegd, ik was zo blij met beide. Maar ik heb gehoord van veel jongen moeders sinds brachten we onze nieuws en ze zijn net als, ‘Ze houden van hun moeders, voor altijd!’ “

De ‘Mijn Kerk’ hitmaker commentaar op de ironie van haar baby geslacht na haar vrouw-thema-album ‘GIRL’ toen ze kondigde haar zwangerschap eind vorige maand.

Ze schreef op de sociale media: “De ironie is gewoon te rijk dat na een jaar van het leven in het “MEISJE” ruimte, het heelal zou geven ons een baby jongen zelfs dingen uit. Zie je in 2020, kleintje. (sic)”

Ryan gedeelde aparte beelden van dezelfde fotoshoot – waarin een van Maren op haar eigen, en een van de twee kijken elkaar in de ogen als hij zegt dat hij “niet geloven” hij is een vader.

Hij schreef naast de foto ‘ s: “MIJN JONGENS KUNNEN ZWEMMEN. BABY JONGEN HURD 2020! Kijk naar haar…kan niet geloven dat dit leven met dit meisje. Ook, dank je George Constanza voor dit onderschrift dat heb ik zitten op mijn hele leven… (sic)”