Margot Robbie: Seksisme is van nature ingebakken in de mensen

Margot Robbie: Seksisme is van nature ingebakken in de mensen

Margot Robbie van mening seksisme is “van nature ingebakken in de mensen”, als ze zegt dat ze nog steeds ervaringen afbreuk te doen omdat ze een vrouw is.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Margot Robbie van mening seksisme is “van nature ingebakken in de mensen”.

Margot Robbie

De ‘roofvogels’ ster zegt dat ze nog steeds regelmatig ervaringen afbreuk te doen want ze is een vrouw, en hij gelooft seksisme is niet iets dat ooit weg zal gaan, omdat het een “inherente wat iedereen in hun DNA”.

Ze zei: “[Seksisme is] van nature ingebakken in de mensen, zelfs als u bent degene die moet worden dicteren van de beslissingen die ze zich wenden tot de dichtstbijzijnde, de oudste man in de kamer en direct de vraag op hen. Het is gewoon inherent aan een ding heeft iedereen er in hun DNA.”

Margot beweert dat ze zelfs ervaringen seksisme als het gaat om haar productie bedrijf LuckyChap Entertainment, als ze zegt dat de mensen vraagt haar man de productie van partners vragen alvorens haar reactie.

Ze voegde eraan toe: “Wanneer de mensen het stellen van een vraag en ik heb het antwoord, dat ze zo gemakkelijk zal draaien om mijn productie partners die jongens en hen vragen. Het is een financiële ding, dus ik zal de vraag van de man. En ze zijn, zoals, ‘eigenlijk is zij degene met het antwoord, moet je haar vragen!’ Het is de maatschappelijke construct wij zijn opgegroeid met de wetenschap.”

Maar de ‘Once Upon a Time in Hollywood’ – actrice weet dat de meeste mensen “willen omarmen” gelijkheid, en gelooft dat het zal niet lang duren voordat mensen te leren zichzelf te negeren hun seksistische “mindset”.

Margot verklaard: “ik denk dat het interessante nu is dat iedereen er zo bewust van dat, en ze vangen vaak zelf. Ik denk dat mensen willen omarmen het idee van gelijkheid. Ik denk dat ze een beetje geschrokken dat ze nog niet voor, en ze had niet die mentaliteit en waren niet van bewust.”

En terwijl het blonde schoonheid is bezig met kritiek van anderen om hun mentaliteit, ze is ook “zeer kritisch” van zichzelf, als ze zegt dat ze nooit zichzelf genoeg krediet voor een job well done.

Spreken Glamour UK januari 2020 digitaal probleem, zei ze: “ik ben zeer, zeer zelfkritisch en ik ben heel kritisch op mijn werk. Ik stel een zeer hoge standaard voor mezelf. Ik wil altijd beter doen en ik denk altijd: ik kan het beter doen.

“Ik denk niet dat er een moment waarop ik dacht, ‘u hebt genageld worden.’ Ik denk altijd, ‘je deed wat je te doen, maar je miste de mark en de volgende keer dat je gaat het anders te doen.’ Ik heb die innerlijke stem die voortdurend streven naar iets beters.”

Tagged in Margot Robbie