Margot Robbie voelt als een volwassene nu

Margot Robbie voelt als een volwassene nu

Margot Robie huis toen ze 17 was, maar had niet echt het gevoel dat een volwassene totdat ze had geleerd om nee te zeggen.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Margot Robbie had ook niet het gevoel net als een volwassene, totdat ze geleerd om te zeggen “nee”.

Roofvogels sterren cover van Glamour

De 29-jarige actrice was net 17 toen ze het huis verliet voor een rol in de soap ‘Neighbours’, maar de ‘roofvogels’ ster – die is getrouwd met Tom Ackerley – net voelde als een “kind probeert te doen met volwassen dingen” op het moment en voelt zich pas als ze volwassen nu is ze in staat om controle te nemen van haar leven.

Ze zei: “ik wist niet plotseling voel je als een volwassene op 17 omdat ik verhuisd, weg van huis en was op mezelf woon.

“Dat is niet voel ik me als een volwassene, dat gaf me het gevoel een jongen die probeert te doen met volwassen dingen. Ik ben nu pas echt begin te voelen als een volwassene alleen het leren ‘nee’ te zeggen op dingen.

“Dat is het grootste deel van het opgroeien voor mij; zeggen ‘nee’ en hebben de ballen om te zeggen ‘nee’.

“Ik heb altijd al een ja persoon, zo voel ik me ook veel meer van een volwassene en in controle van mijn leven dat ik kan zeggen, ‘Nee, ik weet wat ik wil en ik weet dat dat niet en ik ben niet van plan om het te doen!’ “

Margot vond het “eng” toen ze voor het eerst naar Melbourne voor de ‘Buren’ maar het is ook een boost voor haar zelfvertrouwen.

Ze vertelde de digitale januari nummer van GLAMOUR UK magazine: “ik wist niet dat iemand in Melbourne en dat was eng. Ik had zeker die momenten van ‘ik kan het doen, ik ben een onafhankelijke vrouw’ en vervolgens op ‘Holy sh*t, dit is zo moeilijk en eng, misschien kan ik niet.’

“Ik heb veel van die momenten waarop ik voor het eerst begon te werken aan ‘Buren’ en was gewoon proberen om erachter te komen in het leven.”

Na het verlaten van de overdag zeep, Margot verhuisde naar de VS, en de ‘Wolf of Wall Street’ star genoten van het krijgen van een “fresh start” als niemand wist, wie ze was er.

Ze voegde eraan toe: “Dan, de volgende grote start was drie jaar toen ik later naar Amerika verhuisd en dat voelde alsof ik was helemaal een frisse, schone lei, omdat niemand in Amerika wist wie ik was.

“Misschien zijn sommige mensen had gehoord van de ‘Buren’, maar ze had het nooit gezien, dus ik heb mijn anonimiteit terug voor een tijdje, en dat was een bevrijdend gevoel dat zeker het voelt als een frisse start.

“Ik kreeg te bouwen die ik wilde en hoe ik het wilde mijn carrière om te kijken of voelen.”

Lees de volledige interviews met Margot en haar ‘roofvogels’ co-stars aan https://www.glamourmagazine.co.uk/article/birds-of-prey-cast-interview

Tagged in Margot Robbie