Martin Kemp teleurgesteld toen George Michael kwam op datum

Martin Kemp teleurgesteld toen George Michael kwam op datum

Martin Kemp ‘ s “hart zonk”, wanneer hij voor het realiseren van Shirlie Holliman had gebracht George Michael mee op hun eerste date en het echtpaar bracht de avond door met het proberen om het verlies van hun vriend.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Martin Kemp ‘ s “hart zonk” toen hij zich realiseerde Shirlie Holliman had gebracht George Michael mee op hun eerste date.

Shirlie en Martin Kemp

Spandau Ballet-ster had geregeld om te voldoen aan de Wham! backing zangeres in de Londense wijk Camden Palace en was onder de indruk te komen en te realiseren zou ze bracht haar vriend als chaperonne – en de late ‘Careless Whisper’ hitmaker niet genieten van de avond heel erg.

Martin heeft gezegd: ‘ik was aan het wandelen in Camden High Street zag ik Shirlie staande op de hoek en mijn hart zonk, want zij had haar partner en haar vriendje George Michael.

“We hebben de hele avond bezig om hem kwijt.”

Shirlie toegevoegd: “Hij zei: ‘ik wist niet dat je zou zoenen hele nacht.’

“Hij was mijn vriend. Ik had geen andere vriend op het moment. Hem en mij zou gaan feesten samen.”

Maar George was instrumenteel om de paar – die kinderen hebben Harleymoon en Romeinse samen op de eerste plaats.

Marin vertelde de Daily Mail Weekend magazine: “ik had gezien Wham! op de Top Van De Pop ‘ s zingen Jonge snaken, en ik kon mijn ogen niet af Shirlie. Ik dacht dat ze was de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien.

“Twee weken later waren we bij een aantal VIP-screening en daar was ze. Ik gaf haar mijn nummer, maar ze niet, bel me voor drie weken.”

Shirlie verklaard: “Het was niet omdat ik het niet willen noemen. Hij was dit grote popster en ik was bang dat hij zou worden een goede pop star. Hij was zo mooi.

“Ik was op [George] huis en hij bleef maar zeggen, ‘ga je hem noemen?’ Hij was een groot Spandau fan. Hij belde het nummer en gaf me de telefoon.

“Martin’ s moeder antwoordde en zei ik, ‘Is Martin er, alstublieft?’ Ze vroeg wie het was en ik was zo beschaamd, ze had waarschijnlijk meisjes te bellen alle tijd voor hem. Toen kwam hij op en zei: ‘ik ben zo blij dat je belde.’ Hij klonk echt blij dat ik zou gebeld. Dat was het dus.”

Shirlie, nu 57, toegelaten was ze huiverig om betrokken te raken met Martin, 58, want hij was zo knap.

Ze zei: “Het is altijd zo geweest. Ik herinner me dat mijn moeder vergadering hem voor de eerste keer. Ze zei: ‘Oh, Shirl, hij is de meest knappe man die ik ooit heb gezien. Hij is net als Elvis.’

“Hij keek zo veel als een popster, dat ik dacht dat hij zou worden als een popster, en dat wilde ik niet. Toen ik ontdekte hij was de liefste man die ik ooit had ontmoet.”

Tagged in George Michael
Martin Kemp
Spandau Ballet