Martin Scorsese is in Orde Met Je Kijken ‘van De Ier’ op een “het is Een Grote iPad, Misschien” maar Niet op Uw Telefoon, U Monster

Martin Scorsese is in Orde Met Je Kijken ‘van De Ier’ op een “het is Een Grote iPad, Misschien” maar Niet op Uw Telefoon, U Monster

Waar wil je streamen van films? De beste keuze zou zijn van een TELEVISIE, maar er zijn sommige mensen die er – gekken, ik noem hen – die het streamen van films en TV-shows op hun telefoons. De Ier, Martin Scorsese’s meesterlijke epos, debuteerde op Netflix over de Thanksgiving vakantie, en omdat het streaming, dat betekent dat iemand, ergens, waarschijnlijk keek deze bijna vier uur durende film op hun telefoon. Zoals je zou verwachten, Scorsese, een man die koestert de filmische ervaring – houdt niet van het idee van iemand kijken naar zijn nieuwste film op hun telefoons. Maar hij is bereid om enkele uitzonderingen.

Terwijl hij sprak met Peter Travers op zijn YouTube-show, Popcorn Met Peter Travers (via Verscheidenheid), Martin Scorsese sterk aangeraden kijkers niet kijken naar De Ier, of een van zijn films, echt, op een telefoon. Maar een iPad zou goed. “Ik stel voor — als je ooit wilt zien van mijn foto’ s, of de meeste films — alsjeblieft, alsjeblieft niet kijken op een telefoon, alstublieft. Een iPad, een grote iPad, misschien,” zei Scorsese.

Daar heb je het: niet zomaar een iPad, maar een grote iPad. Ik weet zeker dat er enkele jongeren die spotten met Scorsese voor een vurig voorstander voor dit soort dingen. Dat gezegd hebbende, ik heb zelf nog nooit, ooit wilde om te kijken naar een film op mijn telefoon. Een YouTube-clip? Natuurlijk, dat is prima. Maar het idee van het kijken naar een hele film op een dergelijke verkorte scherm geeft mij de heebie-jeebies. Vooral een van Scorsese ‘ s films, waar het is belangrijk om in bijna elke centimeter van het scherm. Krimpen, die naar beneden naar telefoon omvang onverenigbaar is met de kwaliteit.

Met dat in gedachten, het is begrijpelijk dat Scorsese heeft geen interesse in het maken van films speciaal voor mobieltjes. “Ik weet niet hoe het te doen”, zegt hij. “Ik wou dat ik het kon, ik weet niet hoe. Nee, ik begrijp het niet.” In andere woorden, je moet niet verwachten dat een Martin Scorsese Quibi serie op elk moment snel.

Scorsese heeft tevens betrekking op de lengte van De Ier – iets dat lijkt misschien intimiderend zijn voor sommige kijkers. De filmmaker hoopt en gelooft, dat mensen in staat zullen zijn om er doorheen te komen: “En ik weet het, het is lang — je moet opstaan, je moet naar de wc moet, dat soort dingen, ik krijg het — maar ook thuis, ik denk dat als je een avond of een middag daarvan, en weet dat je niet gaat beantwoorden van de telefoon, of je gaat niet krijgen te veel, het zou kunnen werken.”