Matt Goss verboden Tondel

Matt Goss verboden Tondel

Matt Goss heeft geopenbaard werd hij verbannen uit het Tondel na zijn profiel werd gemeld, omdat men dacht dat het nep was.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Matt Goss is verboden van Zwammen.

Matt Goss

De 50-jarige zanger heeft bekend dat hij aangemeld voor de online dating app, maar zijn profiel is verwijderd nadat de mensen dachten dat hij was, een bedrieger die doen alsof ze het Bros sterren en meldde hem aan de beheerders.

Matt vertelde de Daily Mirror: “ik heb gemeld, omdat ze dacht dat het nep was. Ze zei: ‘Matt niet blij met zijn foto ‘s’. Het was heel grappig.”

En gelukkig is Matt hoeft niet Tondel meer als hij nu omhoog hield in een relatie.

Hij legde uit: “ik ben het zien van iemand en ik ben enthousiast over.”

Echter, voordat hij zijn nieuwe partner, Mat eerder bleek dat hij had hoge normen bij het zoeken naar een vrouw.

Hij vraagt wat hij wil in een vrouw, en hij zeide: “Warm hart, vuile gedachten.”

De ‘ik ben Je Niets’ hitmaker denkt dat de #MeToo-beweging heeft gemaakt voor mannen en vrouwen “doodsbang voor elkaar” maar dat doet hij niet geloven dat hij het heeft iets te maken met zijn eigen gedrag.

Hij zei: “ik houd van Matt Goss. Ik hou van een man. Ik zeg het is goed om een man en in betrekking tot de #MeToo beweging, mijn moeder heeft me geleerd om een gentleman. Ik hoef niets te herinneren dat ik een gentleman.”

Matt naar roem geschoten samen met zijn tweeling broer Lucas en hoewel ze hun relatie “heerlijk”, het is frustrerend dat ze altijd gezamenlijk.

Lucas zei: “Soms, het is heerlijk. Maar als je een kind bent u aangeduid als ‘zij’, ‘zij’, ‘zij’. Zelfs als wat je aan het doen bent zeer verschillende – misschien heb ik won een medaille, Mat zou hebben gedaan – zij zou gaan, ‘Oh, jullie…’

“Ik herinner me een keer, had ik al mijn eerste nummer één film en die reactie kwam. En ik was als, hij was niet eens op de set!

“Het is dom nu, ik kan er om lachen. Maar als een jongen, wil je je moeder trots op je. Het is een heel simpel verlangen, maar het is een veel voorkomende aandoening voor een tweeling.”

Het paar de bond kwam onder de loep in hun recente documentaire, ‘Na Het Geschreeuw Stopt’, en Lucas zei ze vond het filmen van “onverwacht brug-gebouw en enigszins therapie”.

Echter, zijn broer toegelaten dat betekent niet dat ze hangen samen heel veel als ze niet werken.

Matt zei: “We hoeven niet meer tijd samen, nr. Lucas bleef in mijn huis tijdens de repetities [voor recente shows], die was heerlijk. We hadden een gigantische paar rijen in de repetities en dan is hij terug moest komen naar mijn huis, dat was een mooi gevolg.”

Tagged in Matt Goss