Michail Galustyan: “Meisjes moet wees slim, jongens zijn nog in orde”

 • Nieuws van de show business
 • Fashion
 • Gezondheid en schoonheid
 • Lifestyle
 • Hij en zij
 • Nieuws van de show business
 • Fashion
 • Gezondheid en schoonheid
 • Lifestyle
 • Hij en zij
 • Kinderen
 • Huis
 • Testen
 • Horoscopen
 • De droom interpretatie
 • Wedstrijden
 • Recepten
 • Forum
 • Persoon

Lifestyle / Novostinearly zvezdnyiy Galustyan: “Meisjes moet wees slim, jongens zijn nog in orde”

De herfst is de kunstenaar werd bewogen: hij was 40 jaar oud, werd hij de toonaangevende nieuwe show op de aanpak van het boek is over het succes verhalen en de film, die speelde zijn dochter. Dit alles en over wie in de familie thuis humorist, Michael en zijn vrouw Victoria vertelde de “Antenne”.

Photopress-service kanaal STS

— Michael, we zagen je in de lucht elke week. Toen u begon te verschijnen minder vaak. Er waren geen suggesties?

Michael: wel, maar niet heel degene die ik wilde. Maar om deel te worden van een nieuwe Comedy project STS “russische lach niet,” stemde ik met plezier, omdat ik geloof dat het kanaal goed, familie, is absoluut onderhoudend, en belangrijker nog, hoe mijn kinderen (Estella 9 jaar oud, Elina — 7 jaar. — Ca. “Antenne”). Inclusief STS, ik ben niet bang dat mijn dochter hoort sarcastische zinnen. Ik denk dat met mijn komst kanaal nog beter zal zijn.

— Hoe bevalt het om weer aan het werk met Sergei Svetlakova?

M: eigenlijk hebben we nooit waren de leidende Duo. Maar onze tandem is een gevaarlijke mix. Langs comfortabel, het oppakken van elkaar voelen. Ik heb soms ontbrak het interessant de Oeral humor, en hij heeft waarschijnlijk nog niet genoeg katalysator in de vorm van me. In de show “russische lach niet,” we ‘re probeert te ontkrachten de mythe dat de Russen zijn ernstig kijkende en norse mensen. Door de manier, ons project is ongebruikelijk, de jury, bestaande uit mensen die zichzelf heel serieus. En de deelnemers zijn cabaretiers, acteurs, professionals en niet-professionals, die proberen te juichen ze brengen een glimlach. Als Nesmeyana glimlacht, dan verliest 25 duizend roebels. Het geld is overgedragen aan de persoon die erin slaagde om lachen.

U met zijn vrouw Victoria te bespreken, werken, praten over nieuwe projecten?

M: Waarschijnlijk niet, want als mijn vrouw ze is altijd kritisch over mijn beelden en rollen. Ze heeft een ander perspectief op wat ik aan het doen ben. Ik begrijp het en dus niet op het advies in rekening, omdat het oorspronkelijk werd bevooroordeeld.

Victoria: ik ben echt vooringenomen publiek, want thuis Misha één, en op TV is heel anders. Ik hou van het project “lammergier”, niet omdat het personage is interessant, maar omdat het zo Misha ziet er in deze serie. Het is heel harmonieus, goed. Familie film “8 nieuwe bezoeken”, “nog Een Karlosona!”, “Het geschenk” is zijn werk, dat is heel trots op zijn.

— Over het verschil tussen leven en het scherm. Michael, dus thuis bent u niet een komiek?

M.: ik wil Niet te ontkrachten de mythe, maar zal het waarschijnlijk moeten doen. Ja, in het leven ik ben niet zo vrolijk. Grappig te zijn op het podium, helaas in een andere plaats heb ik te verdrietig zijn. Het is belangrijk om dit evenwicht te bewaren, anders kun je het gek als je lacht de hele tijd. Thuis is een plek waar ik aarzel niet, gewoon komen en te ontspannen.

Vladimir: Misha is vriendelijk, vrolijk, positief in de meeste gevallen. Als hij een slecht humeur, geeft hij de voorkeur aan om stil te houden, om alleen te zijn, als alle normale mensen. Maar meestal, als de man niet moe, dan is de tijd doorbrengt met de kinderen, proberen op te vrolijken me op. Terwijl hij is veeleisend, maar ik denk dat dat klopt.

Veeleisende wat?

Q: het is belangrijk dat alles in orde was. Hij is vaak vroeg wakker en snel naar het werk gaan. En dus was hij comfortabel en handig, alles moet op zijn plaats. In de roep om het herstel van zijn persoonlijke regels-de fad en onze familie, die betrekking hebben op de gezamenlijke vakanties, kinderen mode en zo verder.

— Man — een strenge vader?

V.: Hij is een liefdevolle vader. Als strenge, dan alleen in termen van de belangrijkste punten die handig zijn voor meisjes, dezelfde mode van de dag, voeding. Ik zachter. Misha, bijvoorbeeld, zei dat de nacht het eten van chocolade is onmogelijk. En als de meisjes vragen me voor een stuk, het is moeilijk te ontkennen. Ik herinner me dat ik weinig en momenten wanneer ik iets echt leuk. Alle tijd om te vertellen de kinderen “nee” is verkeerd.

Fatality het archief van Michail Galustyan

— Michael, met de meisjes ‘ prestaties op school kijken, lessen controleren?

M: Geïnteresseerd. We hebben een begeleider en de leerkracht die toezicht houdt op het. Dochters naar school, waar een zeer zware last. Om eerlijk te zijn, ik heb zelfs medelijden met ze. Het lijkt erop dat we stelen van hun kindertijd. Ze zijn voor ons zal het niet zeggen dank je wel, en jezelf dan zou ik zeggen voor wat er nog macht heeft, zijn bestudeerd, afgekloven graniet wetenschap. Ik geloof dat meisjes moet slim zijn. Jongens zijn nog in orde, handen iets kunnen doen.

Victoria, gaat u akkoord met dit standpunt?

Q: kan geen verandering van het uitzicht van haar man. Ik denk dat dat domme vrouw zal in het huis, en in het leven. Eerst en vooral, moet verstandig om te weten hoe om zich te presenteren, wanneer om te bewegen, wanneer het initiatief te nemen. Nou, als een vrouw opgeleid is in de moderne wereld is een belangrijke factor. Maar zelfs indien niet, het lijkt me dat alles in het leven kan worden geleerd.

— Pro wijsheid. Wat denk je dat het weer thuis zijn in de eerste plaats afhankelijk is van de vrouw?

V.: Emotionele achtergrond in de meeste gevallen is afkomstig van vrouwen. Bijvoorbeeld, Mike komt thuis moe, en soms zelfs kinderen tot mij zeggen: “Mam, we hebben de acteur en komiek, niet de Paus, maar je”. Want soms neem ik op deze rol ter ondersteuning van de positieve sfeer in het huis, om de lont uit de situatie te helpen haar man te verlichten de spanning. Ik dacht dus het grootste deel van het leven woonde met Misha. Maar op een gegeven moment, toen had ik een soort van emotionele burn-out, zag de steun van mijn man. Ze ziet er anders uit, maar het is een krachtige en zware ondersteuning.

— Michael, wanneer u gaan toeren met de KVN, en nu verschijnen als een aparte actor, die is thuis te wachten op zijn vrouw en dochter. Het leven op de weg is een onderdeel van het beroep, er is geen ontsnappen?

M: ik noem het de kleine cirkel van de bloedsomloop, in direct contact met de doelgroep, geef hem de energie die hij geeft je meteen. Goed voor u en hen. Dus, natuurlijk, touring is voor de lol en absoluut niet vanuit een financieel oogpunt.

In het voorjaar hebben met Alexander Revva was een geweldige tour-Amerika. Hoe kan breken met de familie?

M: Sasha in een positie om te kiezen voor het aantal dagen verlof. Probeer twee weken niet van touring. Met uitzondering van de tour van Amerika, dat was geweldig.

Fatality het archief van Michail Galustyan

Victoria, hoe lang ben je gewend aan de onvoorspelbare plannen van haar man dat hij niet tot een bepaald uur?

V.: Voor mij, stabiliteit is gelijk aan verveling. En wanneer je niet weet welke tijd de man komt, het is als een plezierige aangelegenheid. Daarom is deze modus comfortabel. Er zijn van die dagen dat Mike geeft tegelijkertijd, maar dit is uiterst zeldzaam.

— Michael, wanneer heb je voor het eerst ontmoet Victoria, ze was toen 16 jaar oud. Wat ik zag in dit jonge meisje is dan is ze zo verslaafd?

M: eerst, het aan mij eruit ziet. Dan krijgen beter te leren kennen, ze begon om vrienden te maken. Er was een geval als ik een ongeluk had, brak beide benen, en Vic, als een jong meisje kwam naar me toe van Krasnodar naar Sochi. Toen realiseerde ik me dat zeker ik wil dat deze man meer serieuze relatie. Het gebeurde gewoon.

Date Dating zeggen?

M: Ja, het was een vakantie op 9 Mei. Vrouw — Victoria Victorovna, Win Pobedova de mijne.

Maar trouwt u in een keer. Het is waar dat Victoria zich voorgesteld?

M: onmiddellijk, vijf jaar later. Ze zei: “Misha, dit is de datum 07.07.07 niet te missen”. We rustig besproken op deze punten. Ik zei: “Oké, laten we gaan trouwen”. Zonder dat de ring in de soep en dat alles.

Victoria, het publiek was vroeger Michael met een baard. En heb je hem gezien zonder?

Q: door de Manier waarop, sinds de kindertijd, bang van bebaarde mannen! Ik ben niet groot, en ik dacht altijd dat mijn man zou groter zijn dan mij en zeker geen baard. Maar toen ontmoette ik Mike al deze angsten en gedachten verdwenen, want hij is zo charismatisch, sociaal, vriendelijk en interessant persoon. Het zien van hem voelde ik me zo comfortabel, dat de manier waarop ik heb geen idee. Terug naar de vraag is natuurlijk, gezien hij zonder baard, maar ik vind het meer, want ik ben Misha gewend zijn. Soms heeft hij scheert wanneer er geen projecten en filmen te rusten.

— Is het gemakkelijk om de vrouw van een beroemd persoon? Rond, want er zijn altijd groupies, roddelen, mensen die u bespreken.

Q: het is Belangrijk dat de man te zeggen heeft over onze relatie, mijn uiterlijk, en wat anderen doet er niet toe. Voor de fans, Mike probeert om alles te doen, dus ik voel geen pijn. En in al die jaren nooit gaf me reden voor jaloezie. U ziet, hebben we samen met mijn 16 jaar. Misha was toen 23. Hoe is het anders, ik weet het niet. Ik ben de vrouw van de man van wie ze hield, en al de rest is trivia.

In Instagram je zei, het was de eerste romantische reis met uw echtgenoot gebeurde na negen jaar huwelijk. Hoe dat zo?

Q: Michael heeft zijn toeren, en als we links en vervolgens met een team of met vrienden, of op bezoek kwam met haar ouders in Sochi. Wij hebben de reis was altijd met iemand. Ik alleen maar besefte later dat we voor het eerst bij elkaar kwamen. Besloten om te gaan naar Venetië. Gewoon rondlopen door de stad, gingen winkelen, genoten van de vakantie. Drie dagen was genoeg om een vergoeding van de romantiek.

— Michael, op het podium je verrassen. Maar in het echte leven?

M.: graag voor verrassingen te staan en om hen te ontvangen, omdat ze niet adequaat reageren.

Victoria, is dit waar?

Q: ik Herinner me dat we met Mishin vriend en ik besloten om hem een verjaardag verrassing, terwijl haar man om te vieren dat niet wilde. Vrienden uitgenodigd, en ze zet het masker op zijn gezicht… Dan Mike vertelde me dat bijna raakte in een gevecht met iedereen, omdat ik niet weet wie deze mensen zijn, en hij was ongemakkelijk. Het kan begrijpen, maar ik hou niet van verrassingen, omdat ik nooit echt weten hoe te reageren. Hij “verrast” is zo: ik zeg wat ik wil, en het is tijd, en geeft het aan mij. En dus, om plotseling uit te nodigen mij ergens op een datum, dit is het niet. Maar zoals sommige psychologen zeggen: “kijk Niet naar de man van de bruidegom.” Ik geloof dat dit waar is. Geweldige wanneer naast Mike, we zijn samen naar een film kijken, er is iets aan het koken, dit is ook een grote impuls.

— Uw dochters groeien op in een creatief gezin. En Hobby ‘ s hebben ze?

M: Junior, Elina, vocale aanbiedingen, houdt van gymnastiek. Voor meisjes van deze sport is wat je nodig hebt. De oudste, Estella, speelt de elektrische gitaar. We stuurden haar te leren piano, haar vingers geschikt voor dit instrument, maar nee, niet wilt. Ze trekt heel interessant. Laat het me om aan te geven van het schip, moet je je voorstellen waar de mast en zo verder. En de dochter begint te trekken en dan pas beseft dat het een schip. Estella graag doen met de hand: doe het zelf maken, beeldhouwen, dus we gaven het op 3D-programmering. Wilt geleerd op de computer te tekenen en vervolgens te kopen haar een 3D-printer aan al deze dingen op zijn afgedrukt. Het is ook interessant extreme sporten: klimmen, rennen, springen, houdt van quests. De school bezoeken het zwembad, overigens, heeft haar geleerd om te duiken. Eenmaal ging om te ontspannen, kocht ik de schelpen, wierpen hen in de zee, en Estella ging en kreeg al deze schatten, als Lara Croft.

— Het temperament van Estella en Elina waarvan geërfd?

M: ik denk dat Victoria, hoewel de oudere groeit een beetje een Tomboy. Estella niet graag rokken, en de jongere, integendeel, zoals te staan in de voorkant van de spiegel zijn haar te kammen.

Q: elk heeft zijn eigen karakter. Temperament, misschien van mij, maar van een gevoel voor humor meisjes als haar vader. Vooral de oudere. Haar gezichtsuitdrukkingen, en creativiteit is zeer vergelijkbaar met Mike.

Foto”Instagram”Victoria Galustyan

— Home dochter je een grapje?

Q: Ze willen quests, schik ze op het weekend. Laat een opmerking: ‘Mam, kom in onze kamer”. Ik loop in en er is nog een opmerking. Dus ik krijg om de cookies met koffie of Ontbijt.

— Michael, kinderen groeien snel. Niet ver weg is de tijd wanneer uw huis zal aantrekken vrijers. Bang voor te zijn?

M: Toen ik jonger was, dacht ik: “niet.” Maar nu begrijp ik dat het belangrijkste ding is het geluk van mijn dochters. En ik moet een idioot om dit te voorkomen.

Eerder in het gesprek werd gezegd, extreme sporten, aangetrokken uw oudste dochter. Michael, dit is uw pad. Waarom verkiezen Boksen, en niet, zeg maar, van tennis?

M: ik hou gewoon je zenuwen prikkelen. Het helpt om vooruit te gaan. Als het stagneert, begint te “sterven”. Het is belangrijk dat mijn lichaam afscheiden. Eenmaal geanalyseerd en begrepen, dat is de reden waarom hij koos voor zijn vak, want voordat je op het podium ervaring een angstaanjagende spanning. Gedachte: “Je bent niet te hoog op dit punt. Waarom doen jullie dit?” Maar dan, als een energie golf gebeurt, krijgen de tevredenheid in de vorm van applaus, vreugde en emoties van het publiek, en zie het voor wat het doet. Voor mij is het belangrijk niet alleen om plezier te krijgen van het feit dat ik klappen, maar ook om het lichaam in een staat van tonus. Dus als airsoft (team militaire tactische spel — Ca. “Antenne”), fotograferen, martial arts, sommige niet super extreme situatie.

Victoria, hoe voel je je over dergelijke voorkeuren?

Q: ik ben voorstander van Michael was er dol op als hobby, maar niet veel, want nog steeds de omgeving is zeer agressief en in een veel creatieve Michael. Ik wil zien hoe hij het maakt, niet vernietigt. Ik merkte dat de vervorming als hij veel tijd doorgebracht op de airsoft en na een thuis kwamen meer sullen, hardnekkige, is niet meer wat het vroeger was om te zien. Ik denk dat zijn belangrijkste missie — geven van positieve en goede.

— Michael, uw vrouw opende een schoonheidssalon. U echt niet laten haar werk tot voor kort?

M.: mag Niet, maar veel mensen verwarren het werk met moeite. Ik geloof dat elke persoon heeft om te werken. Maar om te werken als het niet nodig, niet nodig. Waarom heeft Vick ga naar het kantoor om een aantal oom misbruikt haar? Waarom deze stress? En hard werken — doen wat je wilt. Breng het geld? Geweldig. Niemand is tegen. Wanneer Victoria moeder is geworden, is ze duidelijk niet aan, en nu de kinderen zijn opgegroeid, en had zo een kans.

Q. Mike voor een lange tijd niet van mij, want ik was gericht op de familie en de kinderen. Maar de tijd gaat door, er zijn helpers, huis en leven niet vraag mijn meer aandacht. Natuurlijk, ik wil een of andere manier realiseren zich. Ik koos voor nail bar (Studio manicure en pedicure. — Ca. “Antenne”) omdat de beauty-industrie heb ik altijd al geïnteresseerd. Het is als een klein kind droom. En dan is deze service is populair, russische vrouwen zorgvuldig naar hem te kijken.

Photopress-service kanaal STS

Over zijn nieuwe bedrijf gemeld door de “Instagram” publiceerde een foto met de echtgenoot, die werd ondertekend: “God dankbaarheid”. Voor wat het is in dit geval?

Q: Voor de ondersteuning in alles. Mike geeft advies over hoe om het te ontwikkelen in die richting te gaan, kan wijzen op fouten. Daarnaast is hij regelmatig gebruik maakt van de diensten, het minimum. En het is erg leuk. Het kan ook stem eventuele opmerkingen: muziek aan het spelen was luid, iets niet op zijn plaats is. Ik krijg graag feedback van hem.

— Michael, hebt u de nieuwe projecten in de planning?

M.: de Eerste is “Super Jogc”. Ik Garik Martirosyan probeert te openen van een nieuwe pagina in het genre elektronische Oosterse muziek. We namen de song, die uitgebracht werd op mijn verjaardag. Natuurlijk, allereerst is het humor, maar humor was het begin van iets ernstigs, vooral nu zingt alles en Iedereen, en ik ben niet een lui persoon. Het tweede project is een entertainment-app voor je telefoon. We zijn met gelijkgestemde mensen openden een bedrijf, waar ze creëren avatars van de sterren van de russische show business, cartoon, en plaatste ze in augmented reality, dus het vervagen van de grens tussen beroemdheden en bewonderaars van hun talent. U kunt communiceren met de sterren, om te zingen met haar. En, ten derde, dat we de lancering van een boodschapper (instant messaging. — Ca. “Antenne”), die geeft de mogelijkheid om te communiceren met mensen die niet weten uw taal. Grofweg ik schrijf iemand in het russisch, en mijn collega komt er een bericht in het kazachs. Dit is erg cool, vooral voor degenen die willen om talen te leren. Ik zie een grote toekomst in dit alles.

— Onverwacht! Eerder verwacht te horen over een boek of een nieuwe film…

M: Dat is nog niet alles. Voor 40 jaar, realiseerde ik me dat het tijd zou al een boek te schrijven, aan het einde van het jaar zal ik proberen om het los te laten. Nu een zeer populaire succes verhaal, het pad van het leven. Niet dat ik wil opscheppen, maar omdat dit de plek om te zijn, waarom niet delen met anderen? En volgend jaar zal een “producten van artek: grote reis” uit de film Verse Film, creative producer die ik ben. Dit is absoluut een kinderfilm, maar niet over de kinderen en met kinderen. Het lezen van het script, onmiddellijk greep hem aan, omdat het verhaal heeft nog steeds elementen van fictie. Dit is een verhaal over hoe kinderen gaan naar “producten van artek”, vinden de wishing tree en vallen in 1980, in de Sovjet-unie “producten van artek”, waar ze elkaar hun ouders op dezelfde leeftijd dat ze zijn. De output van het project is gepland om de 95ste verjaardag van de “producten van artek”.

Zijn je meisjes in deze film ook spelen?

M: Ja, ze verscheen in afleveringen. Maar wil alleen maar zeggen, ik zou niet willen dat mijn kinderen artiesten, dus doelbewust duw ze in dit leven niet.

“Russen niet lachen”, en met vrijdag, 20:00, STS

Materialen

Tags

 • Michail Galustyan

Комментарии0ГостьВойти of zaregistrirovatsya naam

  Abonnement op de nieuwsbrief resulsetmetadata wday.ru u
  termen en voorwaarden