Mika, herinnert zuster gruwelijke vallen

Mika, herinnert zuster gruwelijke vallen

Mika zal nooit vergeten de “wild, gevaarlijk, gruwelijk en mooi moment was hij verteld om afscheid te nemen van zijn zus nadat ze was gespietst op leuningen na een val van haar vierde etage van het appartement.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Mika zal nooit vergeten de “wild, gevaarlijk, gruwelijk en mooi moment was hij verteld om afscheid te nemen van zijn zus nadat ze was gespietst op een hekwerk.

Mika

De 36-jarige zanger heeft geschreven Paloma ter ere van zijn broer – die inmiddels is hersteld van de verschrikkelijke val van haar vierde verdieping Londen appartement in 2010 – reflecterend over wordt verteld door de ambulance werd ze het waarschijnlijk niet overleven.

Hij vertelde aan de Daily Telegraph magazine: “ik keek haar aan, ze was zo kwetsbaar, haar lichaam er voor iedereen te zien. Deze hoge Victoriaanse gebouwen om ons heen, met silhouetten van zo veel mensen kijken uit de ramen.

“De lichten van de auto’ s en ambulances knipperend blauw en er was geen geluid, behalve voor de motoren. Het was een gemeenschap van gevoel. Hij voelde de dichtste ding aan een gebed ik heb ervaren. Het zal nu worden geschreven in mijn geest en lichaam, dat is de reden waarom een gebed is: wild, gevaarlijk, gruwelijke… en mooi.

“Ik realiseerde me niet hoe mooi het was, totdat ik schreef ‘Paloma’, ‘ik heb je gevonden vechten in de duisternis, maar er is schoonheid in dat ook.’ “

De ‘Grace Kelly’ hitmaker haastte zich naar zijn zuster de steun, zonder zelfs kleedt zich zo snel als hij vertelde wat er was gebeurd.

Hij herinnerde zich: ‘ik alleen live 250m afstand. Haar buurvrouw belde me op om 4 uur. Ik kwam op blote voeten in mijn boxershort. Het zien van iemand als dat… ik kan je niet vertellen. Ze was naar boven naar de hemel. Ze zei: ‘Mika, ik ben in orde, alleen krijgen deze mensen weg en laat me opstaan.'”

Mika onlangs toegegeven dat hij had overweegt het nemen van een time-out van zijn carrière als zijn moeder heeft een “zeer agressieve hersentumor.

Hij zei: “Gedurende de laatste twee jaar, om de twee maanden, ik dacht dat het probleem was, maar dat was het niet. Nu is ze lijden veel voor een zeer ernstige aandoening, een zeer agressieve hersentumor. Ik heb altijd diep mijn moeder, ze heeft altijd al een bron van inspiratie voor mij. Om haar te zien in deze situatie, zo kwetsbaar, ik voel me verschrikkelijk.

“Ze wil niet dat ik op bezoek gaan haar, ze zegt dat ik moet blijven werken, op tournee gaan en zo op. Ze zegt dat ze volgt me waar ze is.”

Tagged in Mika