Mike Thalassitis vertelt over de harde realiteit van het omgaan met ‘benauwd’ leven in de ongeziene beelden voor de dood

SubscribeSee onze privacy noticeMore newslettersThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Beelden van Mike Thalassitis bespreken roem is ontstaan na zijn tragische dood op de leeftijd van slechts 26.

De Liefde Eiland sterren accommodatie, die werd gevonden in Essex bos in een zaterdag, werd liefkozend “benauwd” na zijn 2017 stint in de villa.

Zijn jokey leven kwam nadat hij probeerde te paar met Olivia Attwood die was met Chris Hughes op het moment, “pied” Chloe Dagboeken en werd beschuldigd van vreemdgaan met Jess Rieten wanneer ze werden opgestart samen.

Spreken na de komst van de villa voor de tweede keer Mike vertelt dat hij verbijsterd is over hoe serieus mensen nam zijn gedrag in de villa.

Mike sprak over zijn roem in februari vorig jaar
(Afbeelding: PA)

(Afbeelding: ITV)

Hij zei: “ik denk dat mensen neem het niet te serieus en gaan ‘Oh ik ben dit dwaas’, want ik ben niet.

“Ik ben niet een vervelend persoon. Ik geef toe dat ik keek weer de andere dag en ik kromp ineen. Ik deed kijken en uiteraard kon ik zijn meer van gent, aan het eind van de dag had ik geen zin in haar en het is een TV-show .

“Het lijkt wel of iedereen om je op sommige van de tijd die mensen willen je zien, slip-up voortdurend.”

Caroline en Mike zijn flirten tot een storm na Liefde Eiland hoogtepunt

(Afbeelding: GC Beelden)

Reality ster Montana schreef er een hartverscheurend eerlijk eerbetoon aan haar dicht pal, ze zegt dat ze was boos op hem voor te sterven, en wilde dat ze zou kunnen hebben bijgedragen aan meer.

Mike, liefkozend “benauwd” tijdens zijn 2017 Liefde Eiland strandloper, werd dood gevonden in een bos in de buurt van zijn Essex huis.

Montana bleek ook hun laatste aangrijpende oproep dagen voor zijn dood, waar Mike haar gefeliciteerd met haar zwemkleding starten.

Ze voegde Mike was het lezen van self-help boek De Magie en had foto ‘ s van zijn familie in zijn auto.

(Afbeelding: GC Beelden)

(Afbeelding: @montanarosebrown1/Instagram)

Ze schreef: “ik heb lang en diep nagedacht over wat ik wil zeggen, ik heb wakker gemaakt en helaas is dit niet gewoon een nachtmerrie dus dit is voor u de Heer Thala.

“Ten eerste, ik ben zo boos op je omdat je zo geliefd bij veel mensen en ik wou u pakte de telefoon, zodat we kunnen hebben uitgezocht.”

Ze voegt eraan toe: “Dit had niet moeten gebeuren. Ten tweede, het ergert me dat je dus verkeerd begrepen. Benauwd Mike was uw pseudoniem en laten we eerlijk zijn, de dames deed vallen op uw voeten, MAAR iedereen had dit indruk van je en je was letterlijk het tegenovergestelde was je een van een soort.

“Mike, je was zo attent, zorgzaam en trouw aan mij en van al je vrienden, je weet dat sommige van mijn donkerste geheimen en ik weet van jou. Ik kon altijd rekenen op u om mij te vertellen wanneer ik ben een idioot te Elliott en vertel me stapt uit zijn zaak en ik heb altijd gezegd dat je om te stoppen met feesten te veel en krijgen te boos.

“Ik wou dat de mensen had een kleine glimp van wat de echte jij het was. U stuurde mij een kerstkaart in de post dit jaar gecontroleerd op me elke dag aan het begin van dit jaar, toen ik worstelde mezelf, jullie waren echt de liefste, liefste persoon en ik ben zo kapot en gebroken, dat ik je nooit om je weer te zien.

“Nu weet ik dat je in een donkere plaats van een paar maanden terug en ik dacht dat je verleden en dat je op de up. Ik heb je om te kopen van De Magie, u schreef uw gratitudes, had je de foto ‘ s van uw familie in de auto om u eraan te herinneren om dankbaar voor te zijn. Ik weet gewoon niet hoe ik niet in de gaten… ik ben absoluut hart gebroken, dat ik niet kon helpen.

Het Laden Van De Video

Video Niet Beschikbaar

Klik om te spelen
Tik om te spelen

De video start in 8Cancel

Speel nu

“Uw telefoontje een paar dagen geleden om me te vertellen dat ik het inslaan van de badmode, je bent trots op me is en dat je dankbaar voor mijn vriendschap is het enige dat houdt me nu. Tenminste, je wist hoeveel je voor me betekende.

“Ik zal het openen van uw cafe met Scott omdat je zo hard gewerkt op het zo maak je geen zorgen!

“Ik kan me niet voorstellen hoe veel pijn je eens geweest moet zijn om dit te doen, en het feit dat je ging door deze op uw eigen breekt mijn hart. Ik ben zo droevig kon ik niet meer doen om u te helpen. Ik heb zoveel liefde voor jou Mike en ik zal je nooit vergeten. Slaap zacht lieverd en ik mis je al zoveel.”