Miley Cyrus wordt geopend over de werkelijke reden achter het splitsen van Liam Hemsworth in een explosieve rant te midden van schokken split: ‘ik heb niets te verbergen’

Miley Cyrus heeft geweigerd bedriegt haar man, Liam Hemsworth, in een woedende Twitter tirade dagen na de paar schokken split werd bevestigd.

Credit: Getty

De amerikaanse zangsensatie Miley en Australische geboren acteur Liam ontmoette op de set van de romantiek film, het Laatste Liedje van De in 2009.

Na bijna een decennium van on-off romantiek, het paar trouwde in een intieme bruiloft ceremonie in December 2018.

Maanden na eindelijk koppelverkoop de knoop, het paar zijn split, met de 29-jarige Liam indienen voor hun echtscheiding in LA eerder deze week.

Nu, zingende sensatie Miley heeft genomen om Twitter om terug te slaan op beschuldigingen dat ze bedrogen Liam tijdens hun tijd samen.

Morsen de explosieve, lange rant, ze schreef: ‘ik kan accepteren dat het leven dat ik heb gekozen, betekend dat ik moet leven volledig open en transparant met mijn fans voor wie ik hou, en het publiek, 100% van de tijd. Wat ik niet kan accepteren is verteld dat ik lig te dekken tot een misdaad die ik niet begaan. Ik heb niets te verbergen.’

LEES MEER CELEBRITY NIEUWS

Credit: Getty

De toelating van haar eigen fouten en die had ze ontrouw geweest in vorige relaties, vervolgde ze: ‘I f***ed up en bedrogen in relaties toen ik jong was.

Aanmelden voor de Celebs Nu Nieuwsbrief

Nieuws, wedstrijden en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in uw inbox

Aanmelden
Houd me op de hoogte houden van speciale aanbiedingen en nieuws van Nu en andere merken bediend door TI Media Beperkt via e-mail. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Wij zouden ook graag om u speciale aanbiedingen en nieuws net door een e-mail van andere zorgvuldig geselecteerde bedrijven wij denken dat u zou willen. Uw persoonlijke gegevens zullen niet worden gedeeld met bedrijven – wij sturen de e-mails en u kunt zich op elk moment uitschrijven. Geef hier een vinkje als u graag ontvangen deze berichten.

Door uw gegevens te verstrekken, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacy & Cookies Beleid.

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de dienstvoorwaarden van toepassing zijn.

Toon Meer

‘Ik zwaaide op een sloopkogel naakt. Er zijn waarschijnlijk meer naakten van mij op het internet is dan misschien de enige vrouw in de geschiedenis.’

MEER: Miley Cyrus snogs Brody Jenner ‘ s ex-vrouw, slechts enkele DAGEN na de split van Liam Hemsworth

Credit: Getty

 

Opening over haar loyaliteit aan Liam, zei ze: ‘Maar de waarheid is, zodra Liam & I verzoend,ik bedoel het, en ik was gepleegd. Er zijn GEEN geheimen om te ontdekken hier. Ik heb geleerd van alle ervaringen in mijn leven. Ik ben niet perfect, ik wil niet, het is saai. Ik ben opgegroeid in de voorkant van je, maar de bottom line is, ik ben opgegroeid.

Ik kan toegeven aan een heleboel dingen, maar ik weiger om toe te geven dat mijn huwelijk eindigde door vals te spelen. Liam en ik hebben samen voor een decennium. Ik heb het al eerder gezegd en het blijft waar, ik hou van Liam en altijd.

— Miley Ray Cyrus (@MileyCyrus) 22 Augustus 2019

‘Ik kan toegeven aan een heleboel dingen, maar ik weiger om toe te geven dat mijn huwelijk eindigde door vals te spelen. Liam en ik hebben samen voor een decennium. Ik heb het al eerder gezegd en het blijft waar, ik hou van Liam en zullen dat altijd blijven.’