Moet U Check Out Deze Nieuwe You Me At Six Track

“Dus vertel het me hoe is het, die perfect de hele tijd?”

Voor hun optreden op het Reading & Leeds Festival main stage volgend weekend, de jongens in you Me At Six heeft een nieuwe single ‘Wat is Het’.

‘Wat is Het’ markeert de eerste met nieuwe muziek van you Me At Six sinds de release van hun 2018 album ‘VI’, en is een beetje een sonic vertrek uit, goed… alles wat je hebt gehoord van you Me At Six voor. Dat is geen kritiek – er is veel van het nemen van risico ‘ s gaat op in deze track, en het betaalt zich uit.

“‘Wat is Het’ is ons buigen onze creatieve spieren. De combinatie van onze favoriete genres en hen samen te brengen in één track,” gedeelde frontman Josh Franceschi. “Voor mij is lyrisch, het is kijken naar onze samenleving in delen in 2019. Ik heb zeker het gevoel dat we leven in een tijd waar verloren we onze weg een beetje. Er zijn grote vernieuwers en pioniers die we kunnen vertrouwen op, maar er is ook een gevoel van blinden die de blinden leiden en een gebrek aan nederigheid aanwezig. Binnen de titel en het koor dat heb ik een beetje de draak steken met mensen die zijn libertijnen of zelfstandige – ‘wat is het perfect de hele tijd?’. Het leven is geen wedstrijd, maar de mensen hebben een neiging om het te spelen op die manier.”

Check out you Me At Six’ nieuwe single ‘Wat is Het’ hieronder:

Dus met een gloednieuwe Je Me Om half één, betekent dat dit de afsluitende song op hun Gunnersville ingesteld?

You Me At Six zijn ingesteld op kop Gunnersville volgende maand in Gunnersbury Park in Londen, waar ze zullen spelen al hun singles in chronologische volgorde. Alle info daarover hier.