Naomi Campbell had gepland eigen fotoshoot met Skepta

Naomi Campbell had gepland eigen fotoshoot met Skepta

Naomi Campbell en Skepta de GQ magazine cover shoot was oorspronkelijk niet voor publicatie bestemd.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Naomi Campbell en Skepta de GQ magazine shoot was verondersteld te worden voor hun eigen gebruik.

Naomi Campbell

De 49-jarige supermodel gesteld met de grime ster op de cover van de publicatie in Mei 2018, een tijd waarin ze werden de geruchten dating, en ze gaven toe dat ze in eerste instantie geregeld te hebben de foto ‘ s “op [hun] eigen” maar ze bleek zo goed, ze nam contact op met het tijdschrift om voor andere mensen te krijgen van de kans op het zien van de beelden.

Ze zei: “Wel kan ik je een geheim vertellen over dat, waarvan ik hoop dat Skeppy het niet erg? Junior eigenlijk, ik roep hem niet Skepta, ik noem hem Junior.

“In principe hebben We dat deed schieten op onze eigen, het was niet voor publicatie, en zodra ik de beelden zag was ik als ‘nee, nee, nee, we moeten komen.’ En dus begon ik rond te bellen.

“Het was niet zoals ik was van plan om enkele maanden te wachten voor het naar buiten te komen – het is ofwel kreeg om uit te komen in de komende paar of it ain’ t komt uit op alle. Dus ik moest eerst iemand sturen met de foto ‘ s en da-da-da.”

Naomi toegelaten Dylan Jones, de magazine editor, had andere plannen voor de dekking, maar hij nam een gok op het model van de aanvraag “voor de cultuur” en ze was blij dat het zijn vruchten afgeworpen.

Ze voegde eraan toe: “En dan, weet je, natuurlijk Dylan [Jones] had nog andere mensen in de rij voor die cover. Dylan Jones van GQ, hij had andere mensen in de rij, en dus was ik eigenlijk vertellen hem ‘unline hen’.

“En ik was als, ‘Je moet dit [op de] cover!’ En eigenlijk heb ik aan moet geven hem het krediet, hij deed het en hij deed het omhoog schuift en het kwam uit in Maart en ik denk, weet u, het was voor mij voor de cultuur. Het was voor ons, het was voor ons allemaal.

Naomi had “fun” op de fotoshoot met Skepta.

Spreken over ‘De Norte Show’ op Kapitaal XTRA, zei ze: “Het was leuk fotograferen, en Junior houdt van de camera. Hij is geweldig. En het hele team, schoten we dat in één dag in New York, zoals uur., want ik herinner me kreeg hij uit een vliegtuig rechtstreeks van Londen en kwam bij het schieten.”

En de voormalige ‘Empire’ actrice zelfs prikte plezier op haar vermeende romance met de 37-jarige muzikant.

Na DJ Manny Norte geïntroduceerd AJ Tracey en Skepta ‘ s nieuwe single ‘Kiss and Tell’, Naomi grapte: “We doen niet kussen en te vertellen!”

Wanneer Manny lachte,”Maar we kiss al recht?”, ze antwoordde: “We houden van de liefde…”

Tune in Manny Norte op Kapitaal XTRA, week dagen van 10 – 1 uur en iedere zondag van 7 uur – 10 uur.

Tagged in Naomi Campbell