Naomi Campbell vertelde van zijn excentrieke gewoonten: “ik ben erg bijgelovig”

Het Britse supermodel siert de cover van het oktober nummer van WSJ magazine. In het Naomi vertelde ons over hun bijzondere gewoonten, alsook de privacy en van de drug.

Velen geloven dat de gewoonte model is excentriek. In één van de video ‘ s op hun YouTube-kanaal Naomi liet zien hoe tijdens de vlucht het is eerder veegt volledig van alle oppervlakken met antibacteriële doekjes om te desinfecteren. Dan wordt het model zet een masker die niet te verwijderen tijdens de gehele vlucht. Andere ongebruikelijke gewoonte is Naomi ― haar houding te verliezen.

Als ik iets kwijt, ik bekijk het op deze manier, dus het moest gebeuren. Niet naar op zoek. Het was de bedoeling om verloren te gaan. Ik geloof dat als dingen met me vallen, en dan vind ik ze… ik ben niet van plan om ze terug te zetten. Ik ben erg bijgelovig,

― zei Naomi.

Bekijk dit bericht in Instagram

Publicatie van Naomi Campbell (@naomi) 8 Oktober 2019 7:34 PDT

Campbell ook gedeeld met de geheimen van de vertrouwelijkheid.

Ik zal dan verschijnen en verdwijnen. Reizen opslaan van mijn leven in een gevoel van mijn bewegingen en acties bekend om een zeer beperkte kring van mensen,

zei model.

In een interview met Naomi aangeraakt op een meer complexe onderwerp. Ze noemt zichzelf een overlevende, omdat Campbell was een van de eerste die beleed zijn drugsverslaving.

Ik dank God dat ik erin geslaagd om te herstellen van alcohol-en drugsverslaving,

zei model. Volgens Naomi, ze nooit beschouwd als haar leven perfect.