Nicki Minaj: ik werd gepest in stilte

Nicki Minaj: ik werd gepest in stilte

Nicki Minaj heeft beweerd dat ze “gepest in verblijft stil” over het feit dat afgesnauwd bij de Grammy Awards en zegt dat ze “p***ed-off” Ken Ehrlich, de grammy ‘s’ Executive Producer.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Nicki Minaj beweert dat ze “gepest in verblijft stil” over het feit dat afgesnauwd bij de Grammy Awards.

Nicki Minaj

De ‘Superbass’ rapper beweert dat ze heeft “p***ed-off” Ken Ehrlich, de grammy ‘s’ Executive Producer, en gezworen om haar te zeggen dat fans van de “echte” verhaal toen ze naast haar radio show, Koningin Radio.

Ze schreef op Twitter: “I p***ed uit dezelfde man Ariana gewoon voor te liegen. Grammy producer KEN. Ik werd gepest in een rustig verblijf voor 7 jaar uit van angst. Maar ik zal je vertellen mijn fans de ECHTE op de volgende aflevering van #QueenRadio zij verdienen de waarheid. Ook PROFICIAT aan iedereen die won afgelopen nacht. (sic)”

Het komt na Ariana genaamd Ken uit en beweert dat ze getrokken uit het optreden tijdens de Grammy Awards omdat haar “creativiteit en zelfexpressie werd onderdrukt” door de producenten.

Ze schreef in een tweet: “mhmmm hier is het ! ‘te laat voor haar om te trek iets samen……’ ik hield mijn mond dicht, maar nu je liegt over mij. ik kan trekken samen een voorstelling over de nacht en dat weet je, Ken. het was toen mijn creativiteit en zelfexpressie werd verstikt door u, dat ik besloot om niet deel te nemen. ik hoop dat de show is precies wat je wilt en nog veel meer. ik aangeboden 3 verschillende liedjes. het gaat over samenwerking. het gaat over gevoel ondersteund. het gaat over kunst en eerlijkheid. niet de politiek. niet het doen van gunsten of het spelen van games. het is gewoon een spel y ‘ all.. en ik ben sorry maar dat is niet wat muziek is voor mij. (sic)”

Ariana was afwezig bij de prijsuitreiking, waar ze won Best Pop Vocal Album ‘Zoetstof’.

Tagged in Nicki Minaj
Ariana Grande