Olivia Colman kan me niet herinneren Oscars

Olivia Colman kan me niet herinneren Oscars

Olivia Colman “kan me niet herinneren” de Oscars omdat ze dronken was.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Olivia Colman “kan me niet herinneren” de Oscars.

Olivia Colman

De 45-jarige ster won Beste Actrice in 2019 de Academy Awards voor haar rol in ‘De Favoriet’, en hoewel het was een hoogtepunt van haar carrière, ze heeft heel weinig geheugen van de avond, want ze was in de bar aan de “bladdered” voor de meeste van.

Ze zei: “ik kan eigenlijk niet onthouden. Het grote ding over de Oscars is er een bar net achter (het auditorium) dus iedereen is er. Er zijn honderden seat vulstoffen, zodat bijna iedereen in de bar aan de bladdered!”

De ‘Broadchurch’ actrice, keert terug naar het kleine scherm als Koningin Elizabeth in serie drie van ‘De Kroon’ en hoewel ze weinig voor te bereiden voor de vorstelijke rol, producenten moest beroep doen op een beweging coach om haar te leren om te lopen meer probleemloos.

Die op ‘The Graham Norton Show’ samen met haar co-sterren Helena Bonham-Carter, zei ze: “ik heb niets gedaan, maar ik heb een beweging coach, maar nog steeds liep ik zoals ik, of liever als een boer!”

Helena zei: “ik doe alles voor te bereiden en Olivia doet niets, en ze eindigt als volledig briljant.”

De twee actrices hadden een geweldige tijd bezig met de Netflix-drama.

Helena zei: “Het is echt leuk. We hebben elkaar zo lang, maar we hebben nog zoals elke andere.”

Na de landing haar rol als koningin, Olivia ontmoet Prins William en al was hij “zeer charmant en prachtig’, de actrice was teleurgesteld om te leren dat hij niet kijken naar de show, die is gebaseerd op het leven van zijn opa en oma, Koningin Elizabeth en Prins Philip.

Gevraagd of ze had ontmoet op een koningshuis omdat het krijgen van de rol, zei ze: “Ja, maar het ging niet erg goed. Ik ontmoette Willem tijdens een diner en hij vroeg wat ik aan het doen was op het moment voordat hij snel toegevoegd, ‘Eigenlijk, ik weet wat je aan het doen bent’.

“Ik was zo opgewonden en vroeg, ‘Heb je gezien?’ Zijn antwoord was een stevige, ‘Nee’. Maar hij was heel charmant en zeer mooi.”

Het volledige interview wordt uitgezonden op ‘The Graham Norton Show’ op BBC1 op vrijdag (08.11.19) nacht.

Tagged in Prince William
Olivia Colman