Olly Murs wil Weerzien met Stacey Solomon en Joe McElderry

Olly Murs wil Weerzien met Stacey Solomon en Joe McElderry

Olly Murs wil een “reünie” met zijn voormalige ‘X-Factor’ co-sterren Stacey Solomon en Joe McElderry.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Olly Murs wil een “reünie” met Stacey Solomon en Joe McElderry.

Olly Murs

De 34-jarige zanger werd runner-up van Joe op de 2009 serie ‘The X Factor’, terwijl de ‘Losse Vrouwen’ van de panelleden werd derde, en de ‘Onruststoker’ hitmaker wil om samen met hen te marcus 10 jaar geleden dat zij roem.

Spreken warmte magazine, zei hij: “ik heb Stacey wel een beetje nu doet ze ‘Loose Women’ – ze is geweldig.

“Ik heb het niet gezien Joe in een lange tijd, maar ik volg hem op Instagram en ik zie wat hij krijgt.

“Het zou geweldig zijn om een reünie van de klas van 2009. Het zou geweldig zijn om te herbeleven wat oude herinneringen, als ik niet het document iets op die show.

“Het klinkt belachelijk, maar we hadden niet echt iPhones en de mensen niet doen wat we nu doen.”

Als gevolg van zijn eigen ervaringen, Olly dringt er bij zijn kandidaten van ‘The Voice’ om te genieten van hun tijd in de spotlights zoveel mogelijk en doen hun best om het document van de hoogtepunten.

Hij voegde eraan toe: “ik zeg ‘De Stem’ deelnemers om te proberen en te genieten van deze momenten zo veel als ze kunnen en video-dingen, want dit zijn de momenten dat je echt kunt terug kijken op en ga, ‘Wow, wat een ervaring.’ “

Het ‘Hart Slaat een Beat’ – zangeres niet veel doen om te plannen voor zijn toekomst, omdat hij nooit weet wat er kan gebeuren.

Hij zei: “Tot grote ergernis van mijn management en de mensen om me heen, ik heb echt het proberen en te leven in het moment, meer dan op de toekomst of het verleden.

“Ik heb dingen op komst dit jaar, maar ik wil niet echt weten wat er gaat gebeuren.

“Niet temperen de stemming, maar uw leven verder kan gaan dus quikly – je hebt net te leven in het moment en genieten.

“Het heeft geen zin om me zorgen wat ik aan het doen ben in het weekend of volgende maand of in zes maanden tijd, omdat in deze industrie kan er van alles gebeuren.

“Voordat ik begon aan ‘De Stem’, ik was van plan om te gaan reizen naar Azië voor drie maanden en dan voordat ik ook het boeken van de vluchten die ik heb ‘The Voice’. Je weet maar nooit, dus ik wil niet te plannen.”

Getagd Olly Murs
Stacey Solomon
Joe McElderry