Oprah Winfrey blij dat ze niet trouwen

Oprah Winfrey blij dat ze niet trouwen

Oprah Winfrey niet denkt ze en Stedman Graham zou nog steeds samen zijn als ze had getrouwd, dus ze heeft geen spijt van.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Oprah Winfrey niet denkt ze en Stedman Graham zou nog steeds samen zijn ze als ze getrouwd zijn.

Oprah Winfrey en Stedman Graham

Het stel zijn samen sinds 1968 en ze is dankbaar dat haar partner is altijd toegestaan om “die [ze] moet worden” als ze denkt dat hun relatie zou hebben veranderd, maar als ze hadden gemaakt van hun unie officieel als ze voelde zich te veel beperkt.

Ze zei: ik gebruikt om na te denken over dit alles de tijd, dat ik bezig was deze 17 uur per dag en dus waren mijn producenten, en dan ga ik naar huis en heb ik mijn twee honden en ik hebben Stedman, die mij te laten zijn wie ik wil zijn in de wereld.

“Hij is nooit veeleisende iets van mij wilt, ‘Waar is mijn ontbijt? Waar is mijn eten?’ Nooit van dat, dat ik geloofde, zou zijn veranderd waren we getrouwd.

“Geen twijfel over — zouden we niet getrouwd, want van wat dat zou hebben betekend aan hem, en ik had mijn eigen ideeën over. Ik heb niet had een spijt over.”

De 65-jarige ster toegelaten was er een moment dat ze dacht dat het over het hebben van kinderen.

Ze vertelde het amerikaanse tijdschrift People: “Op een gegeven moment in Chicago had ik kocht een extra appartement, omdat ik dacht, ‘Nou, als we trouwen, ga ik ruimte moet zijn voor kinderen.”

Echter, ze was getuige van de “diepte van verantwoordelijkheid en het offer dat eigenlijk nodig is om een moeder te zijn” tijdens het werken aan ‘The Oprah Winfrey Show’ en het zorgde voor haar een verandering van hart.

Ze legde uit: “ik realiseerde me, ‘Ho, ik ben aan het praten te veel van messed-up mensen, en ze zijn in de war omdat ze hadden vaders en moeders die niet op de hoogte waren van hoe ernstig de baan is.’

“Ik heb niet de mogelijkheid om compartmentalise de manier waarop ik zie andere vrouwen doen. Het is de reden waarom, in mijn jaar, ik heb het hoogste respect voor vrouwen die ervoor kiezen om thuis te zijn [met] hun kinderen, want ik weet niet hoe je het doet dat de hele dag lang. Niemand geeft vrouwen het krediet dat ze verdienen.”

Maar Oprah was dankbaar was ze in staat om haar tijd besteden aan haar charitatieve inspanningen in de plaats.

Ze zei: “ik ben ook van mening dat een deel van de reden waarom ik heb geen spijt van is, want ik heb te vervullen op de manier die het beste was voor mij: de Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls in Zuid-Afrika.Die meisjes vullen dat maternale vouw dat ik misschien zou hebben gehad. In feite, zijn ze vol — ik ben overspoeld met moeders.”

Tagged in de Oprah Winfrey