Oprah Winfrey niet trouwen omdat ze niet wilde dat de ‘engagement’

Oprah Winfrey niet trouwen omdat ze niet wilde dat de ‘engagement’

Oprah Winfrey is niet getrouwd met haar lange-termijn partner Stedman Graham, omdat ze niet wil dat de “dag-in, dag uit inzet” die nodig zijn om een huwelijk te laten werken.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Oprah Winfrey is niet getrouwd omdat ze niet wil dat de “dag-in, dag uit inzet” die nodig zijn om een huwelijk te laten werken.

Oprah Winfrey

De ‘Oprah Winfrey Show’ ster heeft een relatie met Stedman Graham, sinds 1986, en heeft gezegd dat, ondanks de druk om met hem te trouwen, het paar nooit in het huwelijksbootje omdat ze het niet willen maken van een “offers” of “compromissen” als het ging om haar carrière.

Schrijven in haar ‘Wat ik Zeker Weet’ kolom in de februari uitgave van O Magazine, zei ze: “Voor de jaren, er waren honderden van tabloid verhalen, wekelijks, op de vraag of we zouden trouwen. In 1993, op het moment nadat ik zei ja op zijn voorstel, ik twijfels had. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk niet wil van een huwelijk. Ik wilde om te worden gevraagd. Ik wilde dat hij weet dat hij voelde dat ik het waard was zijn mevrouw, maar ik wilde niet de offers, de compromissen, de dag-in-dag-uit inzet vereist om een huwelijk te laten werken. Mijn leven met de show was mijn prioriteit, en we wisten het.”

Oprah, 65, en Stedman nu beide geloven dat hun romance zou hebben is al lang voorbij, als ze hadden besloten om te gaan trouwen, en zij beiden samen genieten van hun leven zoals het is.

Ze voegde eraan toe: “Hij en ik het erover eens dat hadden we gebonden aan de burgerlijke knoop, zouden we niet nog steeds samen zijn. Onze relatie werkt, omdat hij een identiteit opgebouwd dan ‘Oprah’ s man’ (hij leert Identiteit Leiderschap over de hele wereld en schreef meerdere boeken over het onderwerp). En omdat we delen van al de waarden die de materie (de integriteit ervan No. 1). En omdat we genieten van het zien van de ander vervullen en manifest hun bestemming en het doel.”

De media mogul nam een moment om in te stromen over haar man, die ze omschreven als een “echte man”, en zei hun band is precies wat een “spiritueel partnerschap” moet worden.

Oprah schreef: “Iedereen die hem ooit heeft ontmoet is altijd verbaasd door wat een echte gentleman die hij is. Hij is dus positief. Wil het beste voor mij en iedereen die hij kent. Echt wensen van de mensen goed. Geen vloek. (Ik heb al bekend.) Nooit heb ik hem horen roddelen of zeggen dat een negatief ding over iedereen. (Ik heb, veel van de tijd.)

“Hij is de toepasselijke naam omdat hij een stabiel als een berg. Geluimd, verantwoordelijk, betrouwbaar, geduldig.

“[Onze romance is] wat Gary Zukav definieert als een spiritueel partnerschap: partnerschap tussen gelijken, voor het doel van de spirituele groei.”

Tagged in de Oprah Winfrey