Perrie Edwards geprezen voor eerlijke post over haar angst opent ze op een donkere plaats’ die naar haar gevoel ‘alleen en bang’

Door Emma Osborne

Woensdag, 17 April 2019

Perrie Edwards deelde deze foto naast een dappere bericht over haar angst en paniek aanvallen [Instagram]

Perrie Edwards heeft dapper geopend over haar worsteling met angst-en paniekaanvallen in brave Instagram post.

Naast een mooie foto showt haar sproeten, de Little Mix zanger onthulde ze wilde worden ‘eerlijk’ met haar fans, zo onthulde ze haar angst maakte haar het gevoel alsof ze ‘verliezen’ van haar geest.

Schrijven naar haar 8,8 miljoen volgers, de 25 jaar oude begon: “ik zou graag willen openen over iets. Ontluchting van je gevoelens is gezond en ik wil eerlijk zijn met u allen.

“De afgelopen paar jaar heb ik er last echt slecht met angst-en paniekaanvallen. Toen ik voor het eerst begon te voelen de effecten van angst ik dacht dat ik mijn verstand te verliezen en het joeg me angst aan. Ik voelde me zo alleen en als ik de eerste persoon in de wereld die ooit ervaar het.”

Top Verhalen


Little Mix is Perrie Edwards favoriet om de nieuwe X Factor rechter


Alex Oxlade-Chamberlain drops BIG hint hij is ingesteld om voorstellen aan vriendin Perrie Edwards


Perrie Edwards spreekt zich uit op Jesy Nelson ‘ s romance met Chris Hughes

De Little Mix zanger onthuld hoe haar angst liet haar in een donkere plaats [Getty]

Waarin de effecten van haar eerste aanval van de paniek, Perrie bevestigd dat ze zich in een “donkere” en was niet in staat om haar achter te laten woning.

“De eerste aanval van de paniek was zo intens en overweldigend, ik voelde me alsof ik een hartaanval had gekregen, ik was zo bang en in de war en had geen idee wat er met me gebeurde,” de zanger riep.

Perrie bleef uit te leggen: “ik ben niet zeker wat de aanleiding tot die eerste, maar al snel spiraalde dit laserlicht en vond ik mezelf in een heel donkere plaats, het gevoel van alleen en bang. Ik had mensen om me heen, maar ik kon niet uitleggen wat er met mij gebeurde en waarom.

“Het raakte me zo slecht dat ik niet eens zin om het huis te verlaten. Zou ik een voet buiten de deur en voel de overweldigende behoefte om meteen door te gaan naar binnen. Het geheel nam mijn leven.”

Meest Populair

Katie Price laat dochter Prinses schamen als ze ‘knijpt’ in kinderkleding

Chanelle Hayes pronkt ongelooflijke gewichtsverlies transformatie

Chanelle Hayes verlies van het gewicht: Big Brother-ster onthult indrukwekkende body transformation

De prachtige zangeres is in een relatie met voetballer Alex Oxlade-Chamberlain [Getty]

Perrie afgebeeld naast haar Little Mix bandleden Jesy Nelson, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock [Getty]

De 25-jarige dapper geopend op haar strijd met de geestelijke gezondheid [Instagram]

Ondanks De X-Factor sterren toelating van de fysieke aanvallen zijn gestopt, ze bevestigd dat ze nog steeds last van angst – terwijl aandringen mensen begrijpen dat ze niet alleen zijn, en hulp te zoeken.

U verdergaat met haar dappere en eerlijke post, Perrie schreef: “ik ben blij om te zeggen dat de fysieke aanvallen zijn gestopt, maar helaas is de angst nog steeds leeft. De realiteit is dat het waarschijnlijk altijd zal zijn.

“Ik heb een relatie met mijn verstand voor 25 jaar nu, dus het gevoel dat het werkt tegen me soms voel ik me als een gevangene in mijn eigen hoofd. Het voelt als het meest onnatuurlijke ding in de wereld, maar het ding dat mij het meest geholpen in het ontdekken ben ik niet de enige. Ik ben niet de enige persoon gaan door.

“Er zijn mensen over de hele wereld het gevoel van de exact dezelfde manier als ik doe! Zodra ik realiseerde me dat ik niet gek ik voelde me meer te popelen om het te verslaan. Ik heb therapie gehad en ik omring me met mijn dierbaren. Praten met iemand die u verlost van ZOVEEL SPANNING.

Ik werkte coping mechanisme ‘ s en geleerd wat de triggers zijn, zodat ik kan vechten tegen de aanvallen voordat ze plaatsvinden. Ik beperkte mijn tijd op social media die vaak voelde ik me gevangen en claustrofobisch. Ik nam de controle van mijn leven en aanvaard wat ik niet kon beheersen.”

De performer uitdagend concludeerde: “ik wil niet verbergen het niet meer. Ik heb last van faalangst en ik wil dat u allemaal weten als je last hebt van faalangst je bent niet alleen.”

De getalenteerde zanger, zie foto van vorig jaar BRIT Awards [Wenn]

Top Verhalen

Perrie Edwards hoofden op romantische vakantie met vriend Alex Oxlade-Chamberlain in Parijs

Little Mix is Perrie Edwards pronkt bikini lichaam op vakantie met Alex Oxlade-Chamberlain

Little Mix fans maken zich zorgen over de geheime vallen na Perrie Edwards is een no-show in de Jade Thirwall ‘ s verjaardag

Celebrity Nieuws
Perrie Edwards
Little Mix

Celebrity
Band

Meest Populair

Meghan Markle schrijft over Kate Middleton voordat ontmoette ze Prins Harry

Chanelle Hayes pronkt ongelooflijke gewichtsverlies transformatie

Binnen Greg Shepherd ’s mama’ s bruiloft als hij vliegt huis van Dubai met zijn vrouw Billie Faiers