Priovate spraak Lady Gaga bij de grammy ‘ s was meme-ing

In de laatste paar maanden Lady Gaga het centrum van de aandacht van de media en fans. Dit is begrijpelijk, want de zanger werd laureaat van de “Golden globe” en genomineerd voor de “Oscar”. De prijsuitreiking van de “Grammy” is ook niet zonder de sterren die zijn uitgevoerd op het podium van de song Ondiep. Muzikale aantal duidelijk onder de indruk van het publiek, maar te oordelen naar hoe snel het Internet wordt overspoeld met memen met de volgende Lady Gaga, niet in een positieve zin.

De zangeres zong een liedje over een innerlijke zoektocht, angsten en emotionele uitbarstingen in de stijl van de glam rock. Gaga heeft gekozen voor een manier vrij in tegenstelling tot wat verscheen in de film “a Star is born”.

Gaga ‘ s speech:


Terwijl de zaal puilde langzame muziek is niet bevorderlijk voor de actieve dansen, Gaga sprong, verhuisde rond het podium, schudde zijn haar als een echte rocker. Aan het einde van de kamer die ze gebogen en keek recht in de camera. Dit punt, de fans en omgezet in een nieuwe meme.

“Toen ik controleer het stopcontact om erachter te komen wie stal mijn lader,” schreef Kari.

Mij controleren verkooppunten te zien die stal mijn lader. #Grammy ‘ s pic.twitter.com/hkQTqlidBo

— Kari (@karidigg) 11 Feb 2019.

“Ik kijk uit het raam om te controleren de sneeuw,” grapte DHK.

Mij piek uit mijn raam om te zien of de sneeuw kwam #grammy ‘ s pic.twitter.com/OUKWaGy76M

— DHK (@drewknottss) 11 Feb 2019.

“Hij ziet mijn eten, wanneer ik de oven uit,” aldus Akafi Ali.

Wat mijn eten ziet wanneer ik controleren in de oven #grammy ‘ s pic.twitter.com/jWzozNUVLJ

— Akafi Ali (@AkafiAli) 11 Feb 2019.

“Het is mij, als u kunt alleen betalen in contanten,” – zei Andy Kenareki

Mij wanneer het restaurant is alleen contant #grammy ‘ s pic.twitter.com/BXF11lgxw1

— Andy Kenareki (@AndyKenareki) 11 Feb 2019.

“Wanneer het proberen om te overwegen een beeld van een gesloten Instagram-account, die u ondertekend”

Proberen om te kijken naar de profiel foto van iemand die op eigen die u toevoegt op Instagram #grammy ‘ s pic.twitter.com/9lrH8ypiBA

— Individuele – Niet de 1 (@MikeJBruno) 11 Feb 2019.