Priyanka Chopra en Nick Jonas’ show-and-tell nachten

Priyanka Chopra en Nick Jonas’ show-and-tell nachten

Priyanka Chopra en Nick Jonas gebruikt om de “show-and-tell nachten” over hun carrière, zodat ze kunnen leren over elkaars verleden.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Priyanka Chopra en Nick Jonas gebruikt om de “show-and-tell nachten” over hun loopbaan.

Priyanka Chopra en Nick Jonas

De paar die het huwelijksbootje in December 2018 na een wervelwind romantiek – de tijd doorgebracht in het ‘ s avonds voor het naar bed gaan opleiden elkaar over hun handelen en muzikale prestaties door het delen van hun verleden projecten.

Priyanka toe: “We spelen veel van muziek voor het slapen gaan. Nick en ik wist niet echt dat er veel over elkaars carrière voordat we weer in elkaars leven.

“Dus hebben we gebruikt om een show-and-tell in de nacht waarin hij zou worden als,” Dit is mijn eerste song!’ of ‘Dit is mijn eerste film!’ of ‘Dit is het eerste liedje dat ik schreef mezelf,’ dat soort dingen.

“En dat is eigenlijk hoe we nog steeds om elkaar te leren kennen.”

De 37-jarige actrice en favoriete song van Nick ‘ s is ‘Dichtbij’, omdat de video deed haar beseffen dat ze aangetrokken tot hem.

Ze vertelde America ’s van Harper’ s Bazaar magazine: “Het eerste wat ik doe in de ochtend is het op muziek. Mijn leven is altijd al vrij muzikaal, en nu met Nick is het volledig musical.

“Ik besloot hem tot op heden na het zien van de video voor ‘Sluiten’, waar zijn t-shirt komt uit. Dus dat nummer is mijn favoriet.”

Terwijl Priyanka is gelukkiger te kijken naar haar 27-jarige man films in plaats van haar eigen, ze heeft niet gezien zijn eerste film, dus is het denken over het hosten van een “viewing party” te nemen in ‘Camp Rock’ goed.

Ze zei: “ik haat het kijken naar films die ik ben; ik zie zijn de fouten. Maar ik ben blij om te kijken naar Nick.

“Ik heb nog nooit gezien ‘Camp Rock’, en iedereen maakt plezier van mij over, dus misschien binnenkort hebben we een ‘Camp Rock’ viewing party. Ik wed dat het zal geweldig zijn.”

Tagged in Priyanka Chopra
Nick Jonas