Rachel Brosnahan ‘versmolten ribben’

Rachel Brosnahan ‘versmolten ribben’

Rachel Brosnahan ‘ s korset voor haar rol in ‘De Wonderbare Mevrouw Maisel’ heeft geleid tot enkele van haar ribben om samen te smelten.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Rachel Brosnahan de ribben zijn “met elkaar versmolten.”

Rachel Brosnahan

De 29-jarige actrice heeft geopenbaard, zij niet “diep adem” omdat het strakke korset dat ze heeft om te dragen tijdens het spelen van Miriam ‘Midge’ Maisel in Prime Video ‘ s comedy reeks ‘De Wonderbaarlijke Mevrouw Maisel’ heeft veroorzaakt schade.

Spreken over ‘The Late Late Show’, Rachel legde uit: “We praten zo snel op de show die om de woorden uit je kan niet echt heel veel adem.

“Ik denk dat ik niet ademde veel en ik was een beetje beperkt, en blijkbaar een aantal van mijn ribben zijn een soort van gesmolten samen een beetje … En ik kan het niet super diep adem meer. Het is echt fijn jongens. Champagne problemen.”

Alhoewel ze al verlaten met een blessure, ‘De Wonderbare Mevrouw Maisel’ heeft geschept Rachel tal van prijzen, waaronder een Golden Globe en een Emmy.

Echter, ze hoeft niet veel ruimte in haar appartement in New York City dus om ruimte te maken voor haar beeldjes ze heeft ze op haar “wc plank”, maar ze denkt dat het een goede plek voor haar bezoekers, want ze kunnen foto ‘ s nemen met de gongs in privé.

Ze zei onlangs: “ik heb geen kantoor, geen … krijg Je een kantoor en je zet het in uw kantoor. Het zal leuk voor op het kantoor. En het ding over New York, en ik zeide tot u, voordat is dat, ik woon in een appartement in New York City en er is niet veel ruimte. Er is niet zoiets als een extra plank liggen. Ik vond een extra plank, het is mijn wc plank en het is de top van de wc. Men ging er op en dan zet ik de andere op, maar ik heb geprobeerd om de Emmy er ook, maar het is niet een heel groot toilet, maar ik had betrekking op de knop, dus ik moest het af zijn, anders kan je niet doorspoelen en dat is niet goed voor iedereen.

“Het ziet er mooi recht, bedankt! Eerlijk gezegd is dit een zeer eigen manier om selfies met hen, doen ze dat soms, maar ook zij zijn geïntimideerd op hun kwetsbaarst zijn.”