Robbie Williams blijft uit sociale media

Robbie Williams blijft uit sociale media

Robbie Williams heeft verbannen uit zijn medewerkers van de verhuur hem de toegang tot zijn eigen Twitter-account als hij denkt dat hij zou een einde aan zijn eigen carrière.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Robbie Williams denkt dat hij de ondergang van zijn eigen carrière als hij gebruikt sociale media.

Robbie Williams

De ‘Engelen’ hitmaker – wie heeft Teddy, zeven, Charlie, vier, en Coco, 14 maanden met zijn vrouw Ayda Field niet laat zijn management team, geef hem het wachtwoord voor Twitter, omdat hij agressief en boos.

Robbie herinnerde zich hoe een nieuwe medewerker onlangs gaf hem het wachtwoord in en hij begon aan een 48-uurs tweeten spree.

Hij zei: “ik werd overspoeld met wrok en woede en schaamte en angst en al die dingen. Toen werd ik op een vliegtuig naar Mallorca en ik belde mijn manager en zei: “ik heb mijn wachtwoord wijzigen en geef me niet de nieuwe.’

“Hij zei: ‘Oh nee, wat heb je gedaan?’ en ik zei: ‘doe het Gewoon. Ik ben een tweet verwijderd van een carrière-ender.

“Want in woede ben ik heel creatief en mijn agressie zou mij slecht.

“Er zijn mensen die met hun minachting. En ik vind hen en toon mijn minachting terug. En dan zou ik veranderen in een self-lacerating hate machine.”

De 45-jarige ster voelt “getrokken” te vinden met negatieve opmerkingen over zichzelf.

Hij vertelde aan de Daily Telegraph magazine: “ik begrijp niet waarom ik ben getrokken als een magneet om te proberen en uit te vinden waarom mijn diepste angsten over mezelf waar zijn. Het is alsof ik voortdurend behoefte aan het versterken van de zelf-haat.

“Maar het is gewoon een onderdeel wordt van uw dagelijks kopje koffie, ga dan voor een kleine, haat jezelf.

“Het is leuk dat [goede dingen] zijn er, maar ze hebben geen invloed op mij zoveel als de haat.”

Robbie ook gewaarschuwd voor het gevaar van “shaming” mensen in het openbaar, wijzend op de laatste rij in die Coleen Rooney beweerde persoonlijke verhalen over haar had gelekt via Rebekka Vardy de Instagram-account.

Hij zei: “Er was een dramatische overcorrection. Laten we zeggen dat Rebekka Vardy schuldig was – die we niet kennen. Hoe zullen ze voelen binnen juist nu is 10 keer erger dan hoe Coleen Rooney zou hebben gevoeld toen die dingen waren gebeurt met haar. Het is een gevaarlijk spel te spelen.

“Ik snap het. Ik heb gevoed met verhalen van verschillende mensen – gelukkig zijn die verhalen niet zo druk, dus ik ging op door hen vertrouwen te geven, maar ik begrijp Coleen Rooney is behoefte aan wraak en ik zou waarschijnlijk hetzelfde gedaan. Maar we moeten heel voorzichtig zijn. Het is een zelfmoord-veroorzaakt – het provoceren van de niveaus van schaamte.”

Tagged in Robbie Williams
Coleen Rooney