Robbie Williams: “ik hou niet van mezelf heel veel’

Robbie Williams: “ik hou niet van mezelf heel veel’

Robbie Williams zegt dat zijn bekendheid heeft, afkomstig zijn uit een laag gevoel van eigenwaarde, dat is een “echte drive”.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Robbie Williams niet als hij heel veel.

Robbie Williams

De 45-jarige zanger gaf toe dat hij lijdt aan een “gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde” maar het is dit gebrek aan vertrouwen dat hij schrijft zijn succes toe aan, noemde het een “vloek en een zegen”.

Spreken op de WW Wellness-dat Werkt podcast, Robbie – die een WW – ambassadeur verklaarde: “De vloek een zegen zijn, omdat dit een gebrek aan zelfvertrouwen, gebrek aan eigenwaarde. Het is echt station. Weet je, het is zoals ik ben hier omdat ik niet van mezelf heel veel. Weet je, dat is de waarheid over de binnen werken van mijn hoofd, het is net als, ik hou niet van mezelf een hoop en ik voel me niet prettig in mijn eigen huid. En vanwege dat, het is een gedreven me om dit te doen op het podium en in de ‘let me entertain you’ guy.”

Robbie ook beweert zijn vrouw Ayda Field, 40, heeft “meer dan een vleugje van dysmorphia” en is zeer gedisciplineerd over wat ze eet, maar zegt dat ze beide proberen om hun kinderen een gezonde relatie met eten.

Hij legde uit: “Mijn kinderen, weet je, mijn kinderen weten niet van frisdrank. Je weet wel, zij niet. Ik doen. Ik maakte een fout waardoor Teddy, mijn oudste, een slokje van de Cola Zero. Hoe dan ook, dus eten ze echt, echt, echt gezond. En mijn vrouw eet echt gezond. Maar ze hekelt zichzelf. Ze is heel, heel moeilijk is op zichzelf. En ook kreeg ze een tik van, meer dan een beetje, dysmorphia.

“Je kunt niet zomaar de liefde zelf. Ik denk het niet. Je kunt niet zomaar wakker en ga, weet je wat? Ik hou van mezelf vandaag. Ik weet niet of dat gebeurt. Ik denk dat je moet hebben input en actie te ondernemen als u wilt om het gevoel van eigenwaarde. Ik zeg dit is een levenswerk. Je hoeft niet van jezelf te houden. Je moet gewoon niet een hekel aan jezelf.”

Tijdens de open chatten, Robbie sprak ook over zijn levenslange strijd met zijn gewicht.

Hij zei: “wel, er is deze meedogenloze gewicht in de strijd en gewicht probleem dat ik had is voor altijd. Maar de meest recente zaak die de aanleiding was voor dit hele ding was ik herviel op roken. Dus als ik rook, ik ben half rook, half mens. Ik ben een man van uitersten. En de vrouw zei: ‘U hebt om te stoppen met roken. 1 januari.’ En in Mei, dat klonk als een goede deal. En ik ook, ik wilde niet de dood, het begin van de dood. Dus ik had zoiets van ‘ja, OK’. Dan is het nu tot en met November. En ik was als, ‘onthoud 1 januari?’ En ik dacht, wacht even, misschien kan ik gewoon bekijken dit anders.

“Dit hele proces, niet alleen kon ik stoppen met roken, maar ik kon fit en gezond en hebben een schoon hoofd en een schone visie van hoe ik wil dat mijn toekomst. En ik vond dat moment heel, heel krachtig.”

Robbie Williams is een WW-ambassadeur en is op dit moment op de nieuwe myWW programma. Voor meer informatie over myWW, bezoek WW.com of download de WW-app. Luister naar de podcast-episode volledig in en abonneer je op de WW kanaal op YouTube, iTunes en Spotify.

Tagged in Robbie Williams
Ayda Field