Romeinse Curtin: “kan Gemakkelijk eet kilo ’s ijs”

Hij was een beetje meer dan 30, maar heeft hij al speelde in meer dan 60 filmprojecten en had een leger van fans, die verslaafd is aan zijn biceps, mannelijk uitziende en werkende moed.

Valentijnsdag op de schermen van het land laat de romantische Komedie “Zeven diners”, waar de roman speelt in tandem met actrice Polina jekaterina maksimova. Wat trok hem aan deze rol, de acteur gedeeld met Wday.ru.

Foto: kinopoisk

— Ten eerste is deze uitbreiding van de acteur gezichten – deze tekens heb ik niet gespeeld en toch, – zegt Roman. — Ik wilde heel graag spelen een melodramatische karakter, die voor een en een half uur van het scherm de tijd om te kijken naar de vrouw met ogen vol liefde. De man besefte dat de meest waardevolle ding in zijn leven is er, en hij stopte om het te waarderen, en nu probeert met alle middelen om haar terug te krijgen. Toen ik las het script, realiseerde ik me dat dit soort gebruik is van belang in de crisis (die overigens altijd was, is en zal worden, zelfs in liefdevolle paren). En mijn held, een psychiater, heeft een unieke methode ontwikkeld om de terugkeer van de favoriet. Deze rol op mijn cv, en ik nodig haar te spelen. Bovendien, de rol van de vrouw van mijn held ging naar Polina Maximova, waarmee we zijn al lang vrienden en wie ik hou heel veel aan als partner en open een ongelooflijk intelligent persoon.

– Ja, de tandem in deze film krijg je mooi. Vooral de toeschouwers zal worden onder de indruk van de scène van een maaltijd met het gezin waar beide echtgenoten volledig naakt. En heb je het gevoel dat de filmmakers nodigen u uit om hun projecten, gericht, niet alleen op je handelen potentieel, maar ook op de uitgesproken topografie van de spieren?

— Ik heb meer dan 60 projecten, en slechts enkelen van hen gebruikte mijn lichaam als een instrument om kijkers trekken, hoewel het duidelijk is dat het werkt (lacht). Ik moet zeggen, sommige Regisseurs en producenten in eerste instantie vreesde mijn fysieke vorm in het frame. Wanneer we bijvoorbeeld schot het eerste seizoen van de serie “Ship”, één van de creatieve producenten, zei: “uiteindelijk Doe dit Kurzyna, waarom is hij altijd shirtless meer?” En wanneer de serie uit kwam en mijn karakter werd razend populair, en sociale netwerken waren gevuld met screenshots van max van “Schip” zonder Mikey, werd het duidelijk dat dit draagt bij aan de waardering. En van het tweede seizoen van de producenten zelf hebben aangedrongen dat ik niet droeg (lacht). Het lijkt, het leger van fans van de serie droeg niet alleen de populariteit van de TV-show, maar mijn bekendheid.

– Maar zou je voor de rol krijgen van de vorm en de opzet te verkrijgen van een tiental kilo ‘ s, zoals Alexander Bortech, uw partner in de film “ik gewicht verliezen”?

— Gemakkelijk! Zeker, die rol is niet ver weg. Het hangt allemaal af van de motivatie, en het gaat niet over het bedrag van de vergoeding, en die film brengt aan de mensen wat het doel van de makers vervolgd. Ik ben een acteur, reïncarnatie is mijn job, en het lichaam is een instrument voor transformatie en voor de oprichting van het schilderij, die review, ik ben klaar om verder te gaan: om te groeien van een baard, zelfs de maag. Het moet klaar zijn voor elke acteur.

Voor de rol die u kunt en pump up de spieren en de buik, otpustite: het persoonlijke archief van de Romeinse Kurzyna– Misschien wel het onderhoud van een dergelijke fysieke vorm zoals u vereist dat de verwerping van veel van de vreugden van het leven?

— Je nodig hebt om plezier te krijgen van het leven! Eigenlijk moet je gewoon te houden aan eenvoudige patronen – uitgaven van meer calorieën dan komt uit de voeding. Ik kan gemakkelijk eet kilo ‘ s ijs, maar na je te werken in de fitnessruimte. Constant jezelf ontzegt wat vreugde brengt, het zal nooit in mijn leven. Gewoon alle voedsel dat plezier is het noodzakelijk om te compenseren voor fysieke activiteit. Dan is de afbeelding zal altijd fijn.

– Met deze aanpak, uw figuur, blijkbaar veilig. Maar bent u in staat om aan te tonen mannen interesse in het meisje, dat kan niet bogen op een perfecte vormen?

— Natuurlijk! Seksualiteit is niet een perfecte figuur. Het belangrijkste ding – dat mensen voelden zich thuis voelt in zijn lichaam en krijgen plezier van het leven. Ik ken veel mensen die niet de moeite op diëten en sportscholen en helemaal blij van.

10 zinnen die hij zegt als echt in de liefde

  • Lees meer

Wat je de bruid?

  • Doorgegeven 19504
  • Graag 94
  • Om te slagen voor de test