Rose Leslie Is met het opruimen van een Aantal Geruchten Over Kit Harington en het Einde van het Spel der Tronen

  • Door

    &

door

Lauren Piester

|

Wed., Mrt. 13, 2019 11:39 AM

  • Delen

  • Tweet

  • Delen

  • E-mailRose Leslie niet, in feite, niet spreken met Kit Harington voor drie dagen nadat hij vertelde haar het einde aan het Spel der Tronen.

“Ik zei tegen mijn vrouw vorig jaar hoe het afliep, en zij wilde niet met me praten voor over drie dagen,” Harington had verteld KUS Breakfast Show, volgens Digital Spy. “En ze had gevraagd!”

Leslie verduidelijkt aan EW dat Harington eigenlijk niet vertellen haar de weg van de hele show eindigt.

“Dat ik echt niet weet het einde,” Leslie zei. “Hij vertelde me dat het einde van vorig seizoen en ik denk dat het een beetje serieus over …Hij is er gebeurd om me te vertellen—en dit is een spoiler voor iedereen die het nog niet gezien in het laatste seizoen—hij was me te vertellen dat één van de draken vallen in het ijs meer, en dan zien we de draak wordt gesleept uit het water en de draak ademt vuur of ijs, ik kan niet precies herinneren welke dat is, denk ik dat het vuur op De Muur, en vervolgens, natuurlijk, dat is wanneer alle de [Leger van de Doden] vervolgens kunt oversteken. Dus hij vertelde me over de draak en ik kreeg nogal boos met hem, omdat ik heb gezegd: ‘Je was niet de bedoeling om me te vertellen alles! En dat is een enorm stuk van de informatie!’ En hij zei, ‘Nou, je vraagt!’ En ik was als, ‘ik weet het.'”

Foto ‘ s

Spel der Tronen Seizoen 8 Foto ‘ s: Afscheid van de nacht gloeien

Terwijl ze was gek op hem bederven het einde zoals dat voor haar, niet voor drie dagen voor haar om te praten om hem weer.

“Dat is een overdrijving,” vertelde ze aan EW. “Ik hou van dat hij zei drie dagen. Kijk hem eens proberen om een soundbite. Dat is hilarisch!”

Leslie geeft zichzelf de schuld voor de reactie die ze hadden, omdat opnieuw, vroeg zij hem om haar te vertellen.

“Om eerlijk te zijn was ik waarschijnlijk nogal belachelijk in de manier waarop ik het onder woorden heeft gebracht,” zei ze. “Ik was als, ‘Vertel me van sommige dingen, maar vertel me niet met andere dingen.’ Maar ik weet het niet het einde voor [toon] omdat, geloof het of niet, het is een monumentale fenomenale show, en ik wil net als de rest van de wereld en bekijk het in real-time en dat op te bouwen en te anticiperen. Ik wil om uiteindelijk te komen tot de uiteindelijke aflevering en echt—en ik eerlijk gezegd betekent dit—echt niet weten welke kant het op gaat.”

Helen Sloan/HBO

Op basis van wat we hebben gehoord tot nu toe, Rose misschien niet eens wilt weten. Het klinkt als het gaat om een deurklink van een einde, gebaseerd en zelfs op de manier die Harington beantwoord of hij wel of niet blij met dat einde.

“Het is een raar te beantwoorden, dat. Ik kan niet echt antwoord op de vraag of ik gelukkig ben of niet,” Harington zei op de BRITSE radio show. “Ik denk niet dat het over blij of verdrietig echt. Ik ben tevreden met wat ze deden, maar ik weet niet of ik je echt tevreden, totdat ik het zie.”

Sophie Turner heeft impliciet tot het einde misschien een beetje te polariseren.

“Het was echt bevredigend voor ons. Wie weet of het zal het waard is voor de fans?” zei ze tegen IGN. “Ik denk dat veel fans teleurgesteld zullen worden en veel fans zullen meer dan de maan.”

Alles wat we echt weten nu dat als we waren Rose Leslie, zouden we al vroeg Kit Harington om ons te vertellen hoe de hele show is ten einde en zoals we al hebben gekregen gek toen hij dat deed ons vertellen, zouden we ook een stuk minder gestrest over wie het gaat, om te eindigen op de Ijzeren Troon/of we gaan naar therapie nodig hebben in Mei.

Spel der Tronen première van zijn laatste zes afleveringen van het seizoen op zondag 14 April om 9 uur op HBO.