Rosie Perez is depressief dagen

Rosie Perez is depressief dagen

Rosie Perez nog ervaringen dagen het gevoel “ernstig depressief” maar weet hoe het te bestrijden haar lage stemmingen.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Rosie Perez nog ervaringen dagen het gevoel “ernstig depressief”.

Rosie Perez

De 55-jarige actrice heeft eerder gesproken op het misbruik dat ze ervaren in de handen van haar moeder en de zusters die liep de kinderen het huis waar ze grotendeels opheft, maar ook als seksueel is misbruikt door haar half-broer en haar moeilijke opvoeding heeft nog steeds een impact op haar leven.

Echter, deze dagen Rosie weet wat te doen om het aanpakken van haar lage perioden.

Ze zei: “ik heb last van een chronische depressie, omdat van mijn jeugd.

“Ik heb last van ernstige PTSS en de meeste mensen, als ze me zien zeggen, ‘je bent zo sterk, je bent zo veerkrachtig.’ Maar er zijn dagen dat ik aan de slag, er zijn dagen dat ik nog steeds zwaar depressief, maar ik heb mijn huiswerk gedaan. Ik ben oud genoeg en wijs genoeg om te weten wat ik moet doen om er uit te komen.

“Ik moet om hulp te vragen, en ben ik verder gaan, maar ik wil gewoon niet dat iemand denkt dat mijn leven is net hunky dory. Het komt nog steeds.”

Rosie opgeroepen vertrouwen in haar ‘roofvogels’ co-star Margot Robbie, maar zei dat ze niet op zoek naar steun of sympathie.

Ze vertelde het januari nummer van Glamour UK ‘ s digital magazine: “ik herinner me delen met Margot die ik had PTSS en gaat ze, ‘Oh darling’. En ik zei: “Nee, het is OK. Ik ben gewoon te zeggen als je me ziet in een stemming op, neem het niet persoonlijk. Het is gewoon iets wat ik mee te maken heb en ik duw door. Het is niet jouw verantwoordelijkheid.’ En ze hielp me, maar het is niet die van iemand anders verantwoordelijkheid. Het is van mij.”

De ‘Witte Mannen Kunnen niet Springen’ actrice benadrukt haar carrière is een “voorrecht” dus niet leuk om te horen van andere mensen klagen in plaats van te zoeken naar oplossingen voor hun problemen.

Ze zei: “weet Je, ik heb actrice vrienden die alleen maar huilen en zei, ‘ik ben vet!’ Dus dan krijg je een vet rol. Waarom huil je dat je dik bent? Gaan vertel uw manager, ‘ik ben vet, nu zijn er overgewicht rollen voor me?’ Het is onze taak om u te vermaken van de wereld, dat is een voorrecht en een geschenk. Soms is dat geschenk heeft scherpe randen, dus denk ik ‘OK, een Band-Steun en bewegen op!'”

Lees de volledige interviews met Rosie en haar ‘roofvogels’ co-stars aan https://www.glamourmagazine.co.uk/article/birds-of-prey-cast-interview

Tagged in Rosie Perez