Rumer Willis vechten ‘onbekende maag probleem’

Rumer Willis vechten ‘onbekende maag probleem’

Rumer Willis heeft een “onbekende maag probleem” die heeft haar ziek “bijna een hele maand”, als ze zegt dat ze is “uitgeput en overweldigd” door de ziekte.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Rumer Willis heeft een “onbekende maag probleem” die heeft haar ziek “bijna een hele maand”.

Rumer Willis

De 30-jarige actrice heeft gezegd dat ze het gevoel onder de weersverwachting voor de meerderheid van augustus dankzij een mysterieuze ziekte die maakt haar het gevoel alsof haar maag staat in brand”.

In een lange Instagram post op donderdag (15.08.19), de ‘Hoe Doen We loslaten?’ actrice schreef: “Dit was voor mij gisteren. Uitgeput, Overweldigd en Afgebroken. Had ik net gekregen uit de telefoon met mijn zus na het hebben van een full klein kind kernsmelting. Huilen over hoe ik was zo moe en hulpeloos gevoel. Ik misselijk bijna de hele maand augustus, die begon met een voedselvergiftiging om vervolgens een onbekende maag probleem waar ik nog niet in staat geweest om te eten want als ik dat doe voelt het alsof mijn maag is op brand aan de griep die veranderde in een sinus-infectie. Ik voelde me hulpeloos en bang en zo volkomen overweldigd. Ik voelde me als de tijd was gewoon drijven door en ik werd gevangen in een lichaam dat niet willen werken met mij. (sic)”

Rumer ging op om te zeggen dat ze proberen te “luisteren” naar haar lichaam en hebben “sommige medelevende zelf vergeving”, en is gelukkig voelt zich ‘een beetje beter’.

Ze vervolgde: “ik heb zoveel pijn en bleef het proberen om het te bestrijden en worden boos en verdrietig, maar wat ik besefte was dat ik probeerde om het te controleren. Ik luisterde naar mijn lichaam en over wat er nodig is en was gewoon proberen om te bepalen hoe ik me voelde en toen voelde ik het. Ik heb een paar medelevende zelf vergeving voor alle oordelen ik hield tegen mij of mijn lichaam niet gedraagt het was, ik wilde het eigenlijk alleen maar mag mezelf precies waar ik was en loslaten. En ik werd wakker deze morgen een beetje beter en voelt veel meer ge├»ntegreerd in mezelf, want ik was niet langer in oorlog binnen. Ik ben niet 100%, maar krijgen er. (sic)”

En de ‘Once Upon a Time in Hollywood ster voelde zich genoodzaakt om delen van haar ziekte verhaal, als ze wil bewijzen aan mensen, iedereen gaat door “moeilijke” tijden.

De afsluiting van haar post, schreef ze: “ik wilde delen, omdat ik denk dat het belangrijk is voor mij om te delen niet alleen het plezier dat grote delen van mijn leven, maar ook de bikkels ook, want we zijn allemaal gewoon te doen het beste wat we kunnen met de tools die we hebben. Het is mijn verjaardag morgen en ik wilde beginnen met mijn nieuwe jaar loslaten van gedachten, overtuigingen en oude verhalen die me niet meer dienen. Dus ik moedig u aan als u verder gaan met je dag, week of zelfs een maand sta jezelf te laten gaan van de controle van het resultaat, de controle van de verwachtingen van hoe het zou moeten gaan of kijken, en het loslaten van wat je verhaal maken over jezelf als het niet gaat zoals je gepland. Het gebeurt allemaal voor u niet om u…. Hoe dan ook voor dat deze resoneert ik hoop dat het geholpen en als het niet voor je houdt je toch. Dank u voor het toestaan van me om te delen mezelf. (sic)”

Tagged in Rumer Willis