Ryan Adams beschuldigd van emotioneel misbruik

Ryan Adams beschuldigd van emotioneel misbruik

Mandy Moore en zes andere vrouwen hebben beschuldigd van Ryan Adams van emotionele mishandeling en “manipulatie, controle en obsessief”.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Mandy Moore heeft beschuldigd van Ryan Adams van emotioneel misbruik.

Ryan Adams

De ‘Dit Is Ons’ ster – die getrouwd was met Ryan tussen 2009 en 2016 – is slechts één van de zeven vrouwen te beschuldigen van de zanger van “manipulatie, controle en obsessief”.

Actrice en zangeres Mandy heeft beweerd dat Ryan was “psychologisch misbruik” en gekleineerd haar zangtalenten, toe te voegen: “van Zijn controlerende gedrag in wezen deed mijn vermogen om nieuwe verbindingen te maken in de industrie in een zeer belangrijke en potentieel lucratieve tijd – mijn hele mid-to-late jaren’ 20 … Muziek was een punt van controle voor hem.”

Een andere vrouw, Ava, is ook beschuldigen Ryan van het verzenden van haar boodschappen en het maken van videogesprekken op Skype, waar hij zich blootgesteld, toen ze was net 15 en 16 jaar oud. De eerste paar verbonden via muziek, als was ze en up and coming bassist, maar hun teksten al snel werd het grafische. In een boodschap, die hij tegen haar gezegd had: “ik zou in de problemen komen als iemand wisten we spraken als deze (sic)”

Andrew B. Brettler, Adams advocaat, zei: “de Heer Adams ondubbelzinnig ontkent dat hij ooit betrokken bij ongepast online seksuele communicatie met iemand die hij kende was minderjarig.”

En in een reeks van tweets geplaatst na de New York Times dagblad een artikel opgedoken, Ryan verontschuldigde “iedereen die hij ooit heeft gekwetst, echter per ongeluk”.

Hij schreef: “Als iemand die altijd heeft geprobeerd te verspreiden vreugde door mijn muziek en mijn leven, horen dat sommige mensen geloven dat ik hen veroorzaakt pijn bedroeft me zeer. Ik ben vastbesloten om te werken aan de beste man die ik kan worden. En ik wens iedereen mededogen, inzicht en genezing. Maar het beeld dat in dit artikel verf is upsettingly onjuist is. Sommige van de details verkeerd; sommige zijn overdreven; sommige zijn ronduit vals. Ik zou nooit hebben ongepaste interacties met iemand die ik dacht was minderjarig. Periode. Ik ben geen perfecte man en ik hebben veel fouten gemaakt. Aan iedereen die ik ooit pijn doen, maar per ongeluk, ik verontschuldig mij diep en zonder voorbehoud.”

Megan Butterworth, die Ryan was bezig te houden, voordat ze riep uit hun romance in 2018, ook beschuldigden hem ervan te beheersen en emotioneel misbruik.

Ryan ontkent alle beschuldigingen die tegen hem.

Tagged in Mandy Moore
Ryan Adams