Sally Lindsay niet wilt hebben kinderen tot ze voldaan rock-ster man

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Sally Lindsay is een en al glimlach, knap gekleed in een figuur-knuffelen polka dot dress met een grote dampende mok koffie in haar handen.

Het is een lange dag voor de actrice, die is chatten voor de uren over haar rol in de nieuwe tv drama ‘ Cold Call – maar, met negen-jaar-oude tweeling Louie en Victor om te kijken na, ze gebruikte om soldiering op.

‘Ik ben altijd om een uur of zes in de ochtend,’ zegt ze met een grimas, het blazen op haar warme koffie.

‘Je weet hoe een dronken persoon probeert stil te zijn? Dat is Louie, knallende over en fluisterde “shhh” heel hard om het huis.

‘Het is een spannende dag voor mij vandaag, maar ik ben met mijn oven reinigen. Ik denk dat ik het draaien in mijn moeder.’

Het gebeurt ons allemaal, we zijn het eens, maar voor Sally, de transformatie is bijna voltooid.

In de nieuwe serie Cold Call, Sally hield van het spelen van single mama juni

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • Nigel Havers plaagt Coronation Street comeback als dood Lewis Archer ‘ s tweeling

 

‘Als we uit eten en mijn moeder klaar is, zal ze de borstel denkbeeldige kruimels van de tafel af. Ik begon te doen en ik ben geschokt. Het kruipt omhoog op u, en alle van een plotselinge je bent je enthousiast over de halve prijs wassen tabletten.

‘Mijn man Steve [Witte, de drummer van de jaren’ 80 Brit band Style Council] ging naar buiten en kocht een Kärcher window cleaner. Het is geweldig en ik ben een totale sukkel.’

Geboren en getogen in Stockport, Sally zo mooi is als ze lijkt op TV, en trekt de liefste, grappigste vrienden in de onderneming, van haar ex-Corrie co-star Suranne Jones naar onze favoriete feel-good-presentator Gok Wan.

‘Oh, hij is Tante Gok van mijn kinderen,’ zij giechelt.

‘Hij is hun Gokmother en we spreken bijna elke dag. Ik ben erg gelukkig hebben veel vriendjes in de industrie – ik kan een kreun over de beste baan in de wereld.’

In de hilarische nieuwe moord mysterie, Dial M For Middlesbrough, dat in een caravan park
(Afbeelding: Abendblatt)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • David Jason zegt dat hij is terug te brengen Alleen Dwazen En Paarden legende Del Jongen

 

Het is haar school vrienden, maar – de meisjes van de oude dagen – die hebben echt hield Sally geaard.

‘Er is mijn beste vriendin, Claire, die ik ontmoette toen ik 10 was, en Emma is een andere school die mate die ik keek na toen ze kwam over van Bridlington,’ zegt ze.

“Toen ik bekend werd, of hoe je het ook wilt noemen, het niet de moeite ze in het geheel. Roem is het meest vreemde ding dat ooit kan gebeuren met een mens.

‘Het is nog freaks me dat iemand zou herkennen mijn gezicht boven iemand anders.’

Sally heeft genoten van 20 jaar in de TV-industrie
(Beeld: Getty Images)

Sinds haar doorbraak rollen in dikke Vrienden en De Royle Family, Sally ‘ s zijn een bekend gezicht op onze schermen, het spelen van Shelley Unwin in Coronation Street , die in de sitcom Nog Open Alle Uren met David Jason, en Mount Pleasant, die volgt op het komische dag-tot-dag-avonturen van een Mancunian vrouw en haar loodgieter man.

Sally is een regelmatig op de Losse Vrouwen paneel, en leende haar stem aan de moorddadige schurk Piella Bakewell in Wallace En Gromit: Een Zaak Van het Brood En de Dood.

‘Het was een totale toeval dat ik werd de Bake-O-Lite meisje,’ bekent ze. ‘Nick Park hoorde me wat op de radio en ik kreeg de rol.

‘Mijn hele leven – nog steeds een actrice – is allemaal toeval. Mijn agent me in deze showcase en casting directors kwam, vooral voor de gratis wijn en hapjes.

‘De volgende dag kreeg ik de oproep worden in De Royle Family als Twiggy’ s vriendin, Michelle. Ik kwam echt in op de top en het was zo spannend.’

Als de prachtige Piella Bakewell in Wallace & Gromit ‘ s Kwestie Van Brood & Dood
(Afbeelding: Aardman Animations Ltd)

In feite, Sally zo druk was op TV, dat ze niet eens na te denken over het krijgen van kinderen totdat ze ontmoette haar man Steve. Dat is bij haar biologische klok begon te tikken en het paar besloten om het ouderschap te gaan.

‘Ik dacht dat het was, weet je, die drang die je wanhopig wilt om zich voort te planten,’ mijmert ze.

‘Ik kon niet geloven dat het mij overkwam. Ik heb tal van zeer succesvolle single vrouwen samen met massaal vol leven, en ik dacht dat het zou zijn.

‘Het is omdat Steve die wij hebben Victor en Louie. Ze zijn briljante, hilarische en brutaal en ze hebben mijn leven veranderd. Ik zou sterven voor die jongens.’

In De Royle Family met Caroline Aherne

In de Channel 5 thriller Cold Call – die begint volgende week – Sally kanalen haar moederlijke kant aan de rol van juni, een alleenstaande moeder die verliest haar baan en krijgt gestoken wordt door een frauduleuze cold call.

Beroofd van al haar geld, haar huis en haar moeder, ze graaft diep en vindt de kracht om te jagen de man die verpest haar leven. De vier-delige drama volgt in juni langs een hellend vlak om haar wraak.

‘We hebben de deksel van deze afschuwelijke ding dat gebeurt met zo veel mensen,’ legt ze uit.

‘Als je familie werd bedreigd en je zou alles verloren, ik denk dat je zou vinden woede van ergens. Juni heeft altijd gedaan wat juist is. Ze is een zorgzaam persoon zo werd ze een verzorger

‘Haar man verliet haar en ze beschermde haar kind. Niemand heeft het ooit hielp haar. Ze deden alles zelf en ik denk dat neemt absoluut en ongelooflijke veerkracht.’

Ieders favoriete Corrie barmeisje, Shelley Unwin
(Afbeelding: Granada Television)

Met 20 jaar televisie onder haar riem, Sally heeft gebruikt om zijn gestopt in de straat en erkend overal waar ze gaat, maar haar eerste smaak van de roem op Corrie was een beetje te warm om te verwerken, zo legt ze uit.

‘Er waren slechts vijf zenders dan en Corrie kreeg tot 20 miljoen kijkers. Dat is een heleboel mensen die je zien in hun woonkamer elke dag,’ zegt ze, wenkbrauwen hoog.

‘Dat waren de dagen voor reality-TV, wanneer actrices waren op de covers van tijdschriften.

‘Roem is meer verspreid nu en niemand geeft een aap’ s in Londen. Zelfs Helen Mirren kan krijgen op de Buis. In Manchester, iedereen denkt dat je een deel van de familie en dat is mooi.’

Terwijl Sally nu neemt roem in haar passen, met haar zonen, Victor en Louie hebben heel verschillende ideeën over hun moeder ‘ s opgewonden fans.

Met haar gezin: Man, Steve, en de tweeling Victor en Louie
(Afbeelding: WireImage)

‘Vic zwepen hun telefoon uit hen en sorteert het uit. Hij is erg leuk met mensen, maar Louie niet in. Hij alleen kijkt naar hen.’

Lacht ze.

‘Zodra ze wilden doen van hun eigen tv-show voor op school. Ik schreef vier schetsen van hen spelen Romeinen en heb een goede opleiding vergadering, pennen en alles. Na vijf minuten waren ze echt verveeld. Ze zijn meer in het voetbal of David Bowie.’

Sally maakt haar dagelijkse leven off-set geluid als een briesje, van familie en ontbijt naar school lopen, klusjes en boodschappen te doen, voor het avondeten terug op de ranch.

‘Het is behoorlijk saai,’ vertelt ze ons, grinniken, maar soms krijgt ze het hilarisch verkeerd.

‘De jongens zijn dol Koningin en Who Wants To Live Forever is een van de titel songs in de Highlander. Dus ik zei: “Waarom gaan we niet kijken, dat samen – het is niet slecht, toch? Ze zijn volwassen genoeg.”‘

Ze haalt haar schouders op, grijnzend. Tweede scène: onthoofding. Ik vergat iets.’

In de Nog Open Alle Uren met Johnny Vegas

Tijdens de kerstvakantie zijn hoog op haar agenda – ‘we krijgen de schoorsteen geveegd zodat we een open vuur!’ – het is een drukke paar weken vooruit voor Sally.

We zien haar terug in Weatherfield voor Coronation Street van de 60e verjaardag van de documentaire, Koninginnen Van De Straat, en ze zal knallen op haar komedie hoed met Johnny Vegas en Sian Gibson (van Peter Kay ‘ s Aandeel van de Auto) voor Goud Dial M For Middlesborough, een nieuw en hilarisch detectiveverhaal is gevestigd in een caravan park.

‘Dial M For Middlesborough is hysterisch,’ bekent ze. ‘Mijn personage is groter dan het leven en zo volledig opgebouwd. Ik hou van alles wat ik kan mijn tanden in en ik hou van wie ik werk.’

Lees Meer
Zondag Tijdschriften

  • Vrouw plots hubby de dood over Snapchat

  • Vorderman onthult ze groeide op in armoede

  • Dode Grinniken Broer verschijnt in dromen

  • 14 grote dingen te doen, terwijl de waterkoker kookt

Hoe breng je je zondag?

■ Liggen-in of met de leeuwerik?

Ik zou graag een leugen-in. Ik droom van de dagen in Corrie wanneer we zouden gaan op een vrijdagavond en ik zou krijgen bij 11 de volgende dag. Mensen niet begrijpen totdat ze kinderen hebben, maar ze zijn aas en absoluut de moeite waard.

■ Fry-up of fruit?

Elk weekend hebben we een brunch met de kinderen. Het is niet extern beschaafde, want de jongens zijn net terug van voetbal en ze stinken en we proberen ze te krijgen in de douche

Ik eet geen ontbijt in de week. Als ik honger heb ik iets saai als Alle Zemelen. Het houdt u regelmatig op.

Met Bobby Bal en Daniel Ryan in Mount Pleasant
(Afbeelding: TV-Pak)

■ Tv of een boek?

Ik kan meeslepen met een boek. Ik moet wachten tot ik op vakantie, maar zelfs dan is het moeilijk om een boek met negen-jaar-oude tweeling. Ik eindigde drie deze vakantie, maar, en één van hen was een Jilly Cooper.

■ Vermaken of uit eten?

Ik ga graag uit voor het diner, maar het hangt af van de stemming van de jongens. Als ze moe is het niet waard. Ik gebruikte om de liefde gaat met Steve toen we voor het eerst bij elkaar kwamen. Doen We nog steeds romantische dingen nu en dan.

– Koud Bellen begint op maandag 18 November, 9 uur, op Kanaal 5