Sean Lang Op Terwijl Ze Slaapt’ 2019: “Er Waren Punten Waar We Dachten Dat Het Misschien Wel Over”

“Niemand zal het ooit begrijpen of te begrijpen hoe moeilijk het is voor de vijf van ons om dit wat in 2019.” – Sean Lang.

2019 was een jaar van zowel de duizelingwekkende hoogtes en beknelling van de dieptepunten voor Terwijl Ze Slaapt – ze waren misschien wel de grootste ooit, maar ze ook geconfronteerd met de realiteit van het hebben van frontman Loz Taylor stap terug uit de weg te gaan met wat persoonlijke problemen.

In de huidige uitgave van de Rock Sound, we spraken met Loz en gitarist Sean Lang over 2019 voor Terwijl Ze Slaapt, en hoe ze zich voelen bewegen in 2020. Pick-up een kopie van het huidige probleem van de Rock Sound van nu SHOP.ROCKSOUND.TV

“Als je uit bent op de weg vrijwel het hele jaar, en je bent onderworpen aan het feesten de hele tijd, rond drank, alcohol, drugs? Er is niemand om echt te monitor,” beschouwd, Terwijl Ze Slaapt frontman Loz Taylor.

“Ik denk dat wat er gebeurd was, kreeg ik te los, te zorgeloos, en weer terug ging naar enkele oude manieren, ik had een paar jaar terug. Ik was te veel drinken, raken een beetje van een laag, en de jongens in de band waren, zoals ” Je moet een beetje tijd uit. We zullen proberen en houd de show gaat’. Er waren enkele incidenten die zijn gebeurd, en ik moest gewoon een paar weken bij mezelf, laat ze afkoelen en opnieuw te evalueren waar ik was. Mijn kompanen mij lief genoeg, en ik denk dat we vrienden genoeg voor hen om te zeggen: ‘Kijk, je bent uit van hier aan de orde en je moet gaan en wat tijd’.”

Hij vervolgde, “ik respecteerde dat, dat heb ik gedaan en nu ben ik in staat geweest om een aantal van die problemen, alcoholisme, en draai je om te zeggen, ‘Kijk, ik ben nog steeds zeer betrokken met deze band en ik ga nergens heen’.”

Terwijl Loz terug naar het verenigd koninkrijk, de rest van Slaapt verder met hun Europese tour – soms uitvoeren met gast-vocalisten, soms zonder één. Het was een tijd van geladen emoties, maar ook gewezen op de ongelooflijke steun van hun fans.

“Niemand zal het ooit begrijpen of te begrijpen hoe moeilijk het is voor de vijf van ons om dit wat in 2019,” gedeelde Terwijl Ze Slaapt gitarist Sean Lang. “Er waren punten waar we dachten dat het misschien wel over. En dat is echt te eng voor ons, omdat we niet weten hoe om iets anders te doen. Voor mij vooral, als ik niet aan het schrijven van muziek en het doen Terwijl Ze Slaapt? Mijn leven is klote. Deze band is zo vastgelegd in wie wij zijn als mensen dat het zo belangrijk is hoe we kunnen het allemaal aan.”

Hij voegde toe, “Maar als je neergeslagen, krijg je direct een back-up.”

Dit is slechts een klein smaak – lees onze volledige interview met Terwijl Ze Slaapt in de huidige uitgave van Rock Geluid: