Shkodran Mustafi hij legt uit hoe hij reageert op fouten in het Arsenaal kleedkamer

SubscribeWe gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Shkodran Mustafi heeft uitgelegd hoe hij reageert op zijn spel-het definiëren van fouten in het Arsenaal van de kleedkamer na de wedstrijden.

Defender Mustafi is berucht om zijn blunders tijdens zijn spreuk op de Schutters, of ze worden het passeren van fouten of de positie van de bagger-ups, sinds zijn £35million verplaatsen van Valencia in 2016.

De duitse international heeft alleen verscheen in drie Premier League-wedstrijden van dit seizoen, maar hij heeft al vaker gezien in de Europa League en Carabao Cup.

Mustafi geopenbaard heeft, hoe hij zich voelt na zijn howlers, en wat hij denkt dat zijn Voormalig teamgenoten denken.

Mustafi schreef op Arsenal.com: “Na het spel van de cursus bent u teleurgesteld want niemand is blij om fouten te maken, maar als ik er een gemaakt en we kregen een doel, ik zou gaan in de kleedkamer en ik zou teleurgesteld zijn, laat mijn teamgenoten neer. Dit is het eerste ding.

Shkodran Mustafi is bekend voor het maken van fouten
(Foto: REUTERS)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Arsenal planning mid-seizoen trainingskamp met Dubai een mogelijke bestemming

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Man Utd en Arsenal transfer target Edinson Cavani aangespoord om te blijven bij PSG

“Je ziet bij elk van de spelers en denkt,” OK, ze zo hard gewerkt en het één van mijn fouten maakte ons het spel verliezen’. Je verwijt jezelf een hoop.

“Ik ben heel hard aan mezelf en wanneer ik fouten maken. Dit is iets wat je moet leren om te gaan want de volgende dag je direct terug in de training en je bent gericht op het niet maken weer dezelfde fout.”

Mustafi is uitgegroeid tot een boo-boy onder de Arsenal supporters met sommige van de hardste kritiek komen op social media.

Mustafi reageert op de fans na het scoren in de Europa League
(Afbeelding: de Actie van de Beelden via Reuters)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Arsenal ‘set missen Yan Couto’ als Barcelona, dicht bij de overdracht

Maar de 27-jarige dringt erop aan dat ondanks een niet al te bekijken zichzelf als een slachtoffer, denkt hij dat hij krijgt dan de schuld, zelfs als hij niet op het veld.

“Je hebt ook te maken met sociale media,” Mustafi zei. “Er op, het is moeilijk te behandelen wanneer dingen goed gaan en dan wanneer de dingen niet werken is het nog moeilijker.

“Ik was gewoon aan het praten met de personen die het dichtst rond mij net als mijn familie, mijn ouders, mijn vrouw, mijn kinderen, en dit hielp mij om te vergeten over alles.

Lees Meer
Mirror Football Top Verhalen

  • Transfer nieuws LIVE

  • Fernandes eens Man Utd voorwaarden

  • Man City sterren gegeven onstuimige door WAG

  • Waarom Lineker is slechts de helft van het recht op FA Cup

“In de ochtend toen ik op weg was naar de training, ik zou gewoon richten op de training en vervolgens ga je terug naar huis om tijd doorbrengen met mijn familie. Ik probeerde niet te lezen te veel dingen die mensen zeiden.

“Heb ik het gevoel dat het een doel op keer? Ik zou niet zeggen dat het een doel, want het is erg moeilijk als je zegt dat. Ik denk niet dat de wereld draait om mij heen of ik het belangrijkste punt van de wereld.

“Maar het was soms moeilijk om te begrijpen, want zelfs in een paar slechte games waar ik niet bij betrokken, ik was de schuldige.”