Sinitta: Simon Cowell is mijn oudste vriend

Sinitta: Simon Cowell is mijn oudste vriend

Sinitta zegt ze en ex-vriendje Simon Cowell zijn ‘elkaar’ s oudste vrienden”, zoals ze zelf zegt ze ook vriendjes met zijn partner Lauren Silverman.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Sinitta zegt ze en Simon Cowell zijn ‘elkaar’ s oudste vrienden”.

Sinitta

De 56-jarige zanger en muziek mogul gedateerd in het verleden en blijven in de buurt van vriendjes, en ze heeft nu onthuld hoe hun blijvende vriendschap komt uit rond voor elkaars vroege successen.

Spreek Nieuw! magazine, zei ze: “We zijn elkaar’ s oudste vrienden. Onze eerste echte successen waren met elkaar, dus onze reis is altijd al samen.

“Hij is echt een integer, loyaal persoon en hij is leuk om rond.

“Wanneer je in zijn aanwezigheid, hij behandelt je alsof je de belangrijkste persoon in de kamer.”

Sinitta is ook dicht bij Simon ‘ s partner Lauren Silverman – met wie hij vijf-jaar-oude zoon Eric – als ze beschrijft haar als haar “beste vriend”, en zegt dat ze het “erg blij” te zijn zo dicht bij de familie.

Ze voegde eraan toe: “ik ben erg blij om deel te zijn van de vriendschap van de groep, dat wel. Hij vertrouwt op mij, hij weet dat ik heb geen agenda. Ik heb hem op aan het dieet, dat leidde tot zijn gewicht verlies.

“Hij was beginnen te kijken, ongezonde en ik vertelde hem dus. Hij nam het aan boord omdat het me. Hij is sinds vertelde me dat ik zijn leven gered.”

De Macho’ hitmaker ontkende ook de manier waarop de 60-jaar oude ster wordt gezien als ‘de Heer Vervelende’ dankzij zijn meedogenloze afgaande op zijn shows – waaronder ‘The X Factor’ en ‘America’ s Got Talent’ en legde hij is gewoon heel eerlijk.

Ze zei: “Hij zegt gewoon zoals hij het ziet. De andere dag was hij heel onbeleefd tegen mij – hij was mij plaagde fancying [‘De X-Factor: Celebrity’ groep] Probeer Sterren en vertelde me dat ze niet zou gaan voor mij, want ik ben te oud.

“Hij zei dat het zo bot te zeggen, maar dat is gewoon van hem trouwens. Ik kon niet echt beledigd.”

Tagged in Sinitta
Simon Cowell
Lauren Silverman