Sir Elton John ontploffing moeder als ‘sociopaat’

Sir Elton John ontploffing moeder als ‘sociopaat’

Sir Elton John heeft een hit op zijn overleden moeder, Sheila Farebrother, noemt haar een “sociopaat”.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Sir Elton John heeft gestraald zijn moeder als een “sociopaat”.

Sir Elton John

De 72-jarige zanger zegt dat hij blij is zijn moeder, Sheila Farebrother, nooit voldaan aan zijn twee zonen, acht-jaar-oude Zachary en Elia, zes – die hij heeft met echtgenoot David Furnish – omdat ze zou hebben bekritiseerd.

Spreken over ‘CBS Sunday Morning’, zei hij: “Ze heeft nooit vond David. Ze is nooit leuk vond iedereen. Ze heeft nooit gevraagd naar de kinderen te zien. Maar ik ben blij dat ze niet aan haar, omdat ze zou hebben bekritiseerd, als ze kritiek op me. Ze kon het niet helpen zichzelf. Ze is een sociopaat.”

Elton was vervreemd van zijn moeder vele jaren, maar verzoend met haar voordat ze stierf in 2017, hoewel hij beweert dat hij nooit veranderd.

Hij zei: “Het enige dat veranderd was ik niet verliezen van mijn humeur.

“Ik wist wat ging komen, en ik laat haar gaan. En ik zei: ‘ik hou van je, Mam,’ en ze zei: ‘ik hou van jou. Ik hou niet van je, maar ik hou van je. Maar ik hou niet van je’.”

Elton sprak ook over zijn vorige slag met drugs en toegelaten die raken verslaafd aan cocaïne in 1974 werd een van zijn grootste spijt.

Hij zei: “Het bijna vernietigde mijn ziel.

“Mijn ziel is zwart, net als een verkoold stukje biefstuk, totdat ik zei: ‘ik heb hulp nodig.’ En opeens een kleine pilot licht in mijn ziel kwam langs te gaan, ‘Ja, ik ben nog steeds hier. Ik ben nog steeds hier.'”

Elton eerder toegegeven hij was zeer terughoudend om een gezin te stichten als gevolg van zijn eigen “ellendig” jeugd.

Hij zei: “Elke keer als David had gezegd het idee van het starten van een gezin, ik had hem met een lijst van punten van bezwaar, zo lang het alleen maar droeg hem in onderwerping.

“Ik wilde geen kinderen. Ik was te oud. Ook in mijn manieren. Ook afwezig — altijd uit op tour. Ook graag op porselein en foto ‘ s en de moderne kunst, die geen van alle goed reageert op worden omgestoten of getekend met krijt of besmeurd met Marmite.

“Maar, echt, mijn eigen jeugd was de basis van elk bezwaar.

“Het opvoeden van kinderen is een ongelooflijke uitdaging, en ik wist uit eigen ervaring hoe verschrikkelijk het is als je f***ed die uitdaging up. Ik kon niet leven met de gedachte van het maken van mijn eigen kinderen zo ellendig als ik zou zijn.”

Tagged in David Furnish
Sir Elton John